Відбувся 4-ий щорічний розіграш кубку міста Болехова з баскетболу присвячений пам’яті тренера С.М.Романишина
20 жов, 2014 0 Коментарів 1 004 Перегляди

Відбувся 4-ий щорічний розіграш кубку міста Болехова з баскетболу присвячений пам’яті тренера С.М.Романишина

19 жовтня 2014 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 вже четвертий рік поспіль було розіграно кубок м.Болехова з баскетболу присвячений пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 4 місцеві команди («Снікерс», «Болехів», «Прикарпатський лісогосподарський коледж» та «Випускники ДЮСШ»), котрі продемонстрували нам цікавий інтригуючий баскетбол із непередбачуваною розв’язкою.
Початок першої ж гри подарував нам несподіванку. Команда «Снікерс» після першого періоду доволі впевнено взяла лідерство у протиборстві із «Випускниками ДЮСШ» (12:5). Проте велика кількість фолів та відсутність замін вже у другому періоді змусила «Снікерс» грати у меншості, чим не могли не скористатися випускники, які до екватору поєдинку зрівняли рахунок (17:17), а з фінальним свистком відсвяткували перемогу (36:46).
 У другій грі «Болехів» не зустрів серйозного опору від суттєво омолодженої команди «Прикарпатського лісогосподарського коледжу» та переміг з рахунком 47:22.
Не змогли студенти нав’язати боротьбу і «Випускникам ДЮСШ». Ще один урок, для наймолодшої команди турніру, закінчився з рахунком 52:20.
Найнеочікуванішим можна сміло назвати результат четвертого протистояння ігрового дня. Команда «Снікерс» знову заволоділа ініціативою одразу після стартового свистка, проте, тепер вже із командою «Болехів». І як не старалася, до цього найсильніша команда міста, переломити хід зустрічі, їх опоненти завдяки надзвичайно високому проценту влучних трьохочкових кидків та набагато дисциплінованішій, у порівнянні із першим поєдинком, грі, не тільки не дозволили скоротити відставання, а й поступово, очко за очком, нарощували його. У підсумку, остання чверть, завершилася з рахунком 52:39.
Саме таким перебігом подій могли скористатися «Випускники ДЮСШ», яким для чемпіонства потрібно було обігрувати «Болехів» у очному протистоянні. Але не все склалося так просто. «Болехів», зазнавши несподіваної поразки, вийшов на поєдинок із додатковою мотивацією та новою порцією спортивної злості і у першому ж періоді оформив комфортний для себе розрив у 16 очок (23:7). Такий старт дещо шокував випускників, які, у підсумку, так і не змогли вирівняти гру та поступилися з рахунком 62:31. 
Досягнутий результат вивів «Болехів» на перше місце з якого потіснити його, теоретично, могла тільки команда «Снікерс». Для цього їм потрібно було у останній грі обігрувати студетів із величезним 50-ти очковим розривом у рахунку.
Такий розклад спонукав «Снікерс» до активних дій. Із фінальним свистком вони влаштували справжню осаду кільця «Прикарпатського лісогосподарського коледжу». Безліч влучних кидків, красивих сольних проходів, перехоплень та вже традиційно влучних трьохочкових кидків, період за періодом, наближали «Снікерс» до омріяної перемоги. Будучи чесним, не можна сказати, що студенти провалили гру, чи билися менш самовіддано. Саме у останньому поєдинку вони показали свій максимальний результат по набраних очках. Проте це аж ніяк не завадило «Снікерсу» здобути таку бажану розгромну перемогу (23:88) та тріумфувати у кубку м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера С.М.Романишина 2014 року.
Другу сходинку при рівній кількості перемог та відповідно до результатів ігор (різниці забитих та пропущених очок) посіла команда «Болехів». Третіми стали «Випускники ДЮСШ». 
Цікавим є той факт, що вже четвертий рік поспіль володарем кубку стає все нова і нова команда, що ще раз підтверджує популярність баскетболу на Болехівщині та зростання рівня майстерності команд, які приймають участь у його розіграші.
Традиційно, опісля завершення ігор, команди-призери були нагороджені грамотами та медалями. Відзнака кращого гравця турніру була вручена Юрію Гошовському («Випускники ДЮСШ»). І на завершення, перехідний кубок м.Болехова з баскетболу, з рук організаторів турніру, був вручений капітану переможців та помандрував у чергову подорож з командою «Снікерс», щоб рівно через рік повернутися на п’єдестал, за який знову зійдуться у запеклій боротьбі кращі команди м.Болехова!


Відбувся кубок Болехова з баскетболу

У суботу, 9 листопада 2019 року, у приміщені спортивного залу Болехівського ліцею №1 «Академічнго» відбувся традиційний відкритий Кубок міста Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. У цей день позмагатися виявили бажання...

Кубок міста з баскетболу пам’яті С.М. Романишина

У суботу 10 листопада 2012 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 м. Болехова відбувся другий розіграш Кубку міста з баскетболу пам’яті тренера С.М. Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяло участь 4 команди: Ветерани ДЮСШ, Група Здоров’я,...

Кубок пам’яті тренера С.М.Романишина

12 жовтня 2013 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова вже третій рік поспіль відбулися змагання з баскетболу на кубок міста пам’яті тренера С.М.Романишина. Цьогоріч участь у змаганнях взяли 6 команд, котрі продемонстрували нам неабиякий...

0 Коментарів

Авторизація