Кубок міста з баскетболу пам’яті С.М. Романишина
12 лис, 2012 0 Коментарів 760 Переглядів

Кубок міста з баскетболу пам’яті С.М. Романишина

У суботу 10 листопада 2012 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 м. Болехова відбувся другий розіграш Кубку міста з баскетболу пам’яті тренера С.М. Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяло участь 4 команди: Ветерани ДЮСШ, Група Здоров’я, Прикарпатський л/г коледж та Долина. На урочистому відкритті команди привітали організатори змагань та директор Болехівської ДЮСШ Латик Нестор Омелянович.
Ігри проходили по коловій системі. Обслуговували змагання спеціально запрошені судді з м. Івано-Франківська.
У першому поєдинку зустрілися Ветерани ДЮСШ та Долина. Минулорічні переможці цього разу виступали без декількох ключових гравців, що не могло не позначитись на їхній грі. Якщо іще по закінчені 3 періоду рахунок був не надто загрозливим (30:42), то на останню чверть сил у ветеранів вже не вистачило (38:76). Долиняни прогнозовано здобувають свою першу перемогу. 
У другому поєдинку зустрічалися Група Здоров’я та Прикарпатський л/г коледж. На рівних протистояти досвідченішим суперникам наші студенти змогли тільки першу половину зустрічі. Згодом відрив швидко збільшувався та по закінчені гри становив 59:22.
Найнесподіванішою грою усіх змагань можна сміло назвати саме третє протистояння у якому команда ПЛГК не залишила шансів Ветеранам ДЮСШ. Зіграність, наполегливість та молодість взяли верх над досвідом з рахунком 55:23.
Аналізуючи попередні протистояння доля турніру повинна була вирішуватися саме у 4-ому поєдинку, в якому зустрічалися Група Здоров’я та Долина. Ці команди демонстрували найбільш яскраву та змістовну гру. Вони нас не підвели і цього разу, хоча рівна гра точилася також не більше двох чвертей (39:33). Після екватору поєдинку гравці Групи Здоров’я зуміли іще пришвидшити темп на що гості із сусіднього міста не змогли протиставити нічого. Підсумковий рахунок 85:58.
Результат наступних ігор спрогнозувати було не так важко. Несподіванок так і не сталося. Гравці ПЛГК поступаються Долині з рахунком 70:49, а Ветерани ДЮСШ програють Групі Здоров’я – 45:23.
Одразу ж по завершенні переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями. Особисту відзнаку у вигляді пам’ятного сувеніру отримав кращий гравець турніру Іван Рожак. Останнім та найбільш пам’ятним моментом цього дня стало підняття кубку новоспеченими переможцями серед яких: Юрій Гошовський, Олег Олійник, Олексій Парахоняк, Богдан Бобик, Любомир Мультажинський, Андрій Заплавський, Іван Рожак, Олег Піс, Олег Боднар.
На сам кінець хотілося б висловити подяку Болехівській дитячо-юнацькій спортивній школі та Прикарпатському лісогосподарському коледжу, без допомоги яких цьогорічне баскетбольне дійство не відбулося б.


Змагання з баскетболу з нагоди Дня міста

18 серпня 2013 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбулися змагання з баскетболу присвячені Дню міста. У цей день між собою змагалися Долина, Болехів та Прикарпатський лісогосподарський коледж. Ігровий день розпочався зустріччю між Болеховом...

Кубок пам’яті тренера С.М.Романишина

12 жовтня 2013 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова вже третій рік поспіль відбулися змагання з баскетболу на кубок міста пам’яті тренера С.М.Романишина. Цьогоріч участь у змаганнях взяли 6 команд, котрі продемонстрували нам неабиякий...

Відбувся 4-ий щорічний розіграш кубку міста Болехова з баскетболу присвячений пам’яті тренера

19 жовтня 2014 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 вже четвертий рік поспіль було розіграно кубок м.Болехова з баскетболу присвячений пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 4 місцеві команди («Снікерс»,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Робоча зустріч

Робоча зустріч

25 січ, 2024 0

Авторизація