Змагання з волейболу з нагоди Дня міста
12 сер, 2013 0 Коментарів 794 Перегляди

Змагання з волейболу з нагоди Дня міста

У неділю, 11 серпня у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м. Болехова стартували спортивно-масові заходи з нагоди Дня міста. Першими між собою змагалися волейболісти. На старт змагань вийшли 4 команди: «Болехів», «Долина», «Вигода» та «Прикарпатський лісогосподарський коледж». Турнір проводився по коловій системі, що дало змогу сповна насолодитися волейбольними баталіями.
У першій грі долиняни доволі легко переграють вигодську команду. Своєю яскравою горою наші сусіди приємно дивують глядачів та змушують замислитися своїх наступних суперників.
Друга гра звела між собою «Болехів» та «Коледж». Рівна боротьба точилася упродовж усього поєдинку. Після першої програної партії (25:18) студенти зуміли переломити хід поєдинку у 2 половині та відрізками, навіть, вели у рахунку. Основний період другої партії так і не зумів визначити сильнішого. Командам довелося розігрувати додаткові подачі, у яких за рахунок досвіду болехівчанам вдалося тріумфувати знову (29:27).
У третьому противоборстві жереб звів команди «Вигоди» та «Болехова. Саме тут нас і очікувала головна несподіванка. Попри всі свої старання господарі змагань поступаються вигодянам у двох партіях поспіль (22:25, 18:25) та суттєво погіршують свої шанси на перемогу у турнірі.
Наступними на паркет вийшли «Долина» та «Коледж». Нам вкотре довелося спостерігати цікаву та непоступливу гру, у якій ,скоріш за все, нашим студентам не вистачало банального везіння (25:23, 25:18). «Долина» здобуває другу перемогу та займає лідируючу позицію.
П’ята за ліком гра поміряла силами між собою «Болехів» та «Долину» та могла вже достроково визначити переможця. Проте після провальної та невиразної гри проти «Вигоди» ми побачили болехівську команду у всій своїй красі. Агресивні у атаці та сконцентровані при захисті болехівчани не залишили супернику жодного шансу та здобули впевнену перемогу (25:15, 25:19). 
У останній зустрічі цього ігрового дня «Прикарпатський лісогосподарський коледж» протистояв юнакам з «Вигоди».У разі перемоги вигодяни зрівнювалися за ігровими показниками з Болеховом та Долиною, чого вони і прагнули досягнути. Студенти ж мали щодо цієї ситуації зовсім інші плани, які одразу були втілені в життя у першій партії. Яскравий тріумф «Коледжу» з рахунком 25:16. У другій партії вигодяни оговтались та перехопивши ініціативу довели її вже до своєї перемоги (21:25). Сильнішого довелося визначати у додатковій третій партії, у якій команда «Коледжу» продемонструвала значно більше прагнення до перемоги та обіграла суперника з рахунком 15:12.
Змагання було завершено. Суддівська бригада підбила підсумки та оголосила переможців. На третій сходинці фінішує команда «Вигоди». Друге місце посідає «Долина». А на п’єдестал вкотре піднімається команда «Болехова», яка тільки за рахунок кількісних показників випереджає долинян.

Змагання з баскетболу з нагоди Дня міста

18 серпня 2013 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбулися змагання з баскетболу присвячені Дню міста. У цей день між собою змагалися Долина, Болехів та Прикарпатський лісогосподарський коледж. Ігровий день розпочався зустріччю між Болеховом...

Кубок пам’яті тренера С.М.Романишина

12 жовтня 2013 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова вже третій рік поспіль відбулися змагання з баскетболу на кубок міста пам’яті тренера С.М.Романишина. Цьогоріч участь у змаганнях взяли 6 команд, котрі продемонстрували нам неабиякий...

Відкритий чемпіонат Болехова з волейболу U-21

08 липня 2018 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбувся відкритий чемпіонат м.Болехова з волейболу U-21. Такі змагання із віковими обмеженнями (юнаки до 21 року) проходили в нашому місті вперше, чим можна пояснити невелику кількість команд....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація