Святий Миколай завітав і до юних спортсменів
22 гру, 2014 0 Коментарів 938 Переглядів

Святий Миколай завітав і до юних спортсменів

Вже традиційно в м.Болехові у переддень Дня Святого Миколая наші діти поринають у святкову спортивну атмосферу змагального процесу, демонструючи своїм тренерам та суперникам нові висоти, які підкорилися їм упродовж року, що минає.
Цьогоріч першими на дистанцію вийшли борці, котрі, 18 грудня у малому спортивному залі ЗОШ №1, отримали змогу закріпити отримані навички у ситуації, максимально наближеній до реальних турнірних перепетій, що очікуватимуть наймайстерніших із них уже в наступному році. Всі учасники, за підсумками зважування,  були розподілені на 11 вагових категорій. Після декілька годинних цікавих та запеклих поєдинків суддівська колегія зуміла підбити підсумки, після чого організатори змагань нагородили переможців. Всі учасники отримали грамоти за зайняті місця та солодкі подарунки. Переможених спортсменів на килимі не було, всі здобули те чи інше призове місце! Найкращими у своїх вагових категоріях стали : Олег Кедик (24кг), Олександр Сафронов (26кг), Ігор Бонковський (29кг), Андрій Івасів (32кг), Владислав Вігак (35кг), Ніколас Шиян (38кг), Василь Тутор (42кг), Назар Олексин (47кг), Василина Степаненко (53кг), Владислав Василюк (66кг) та Олег Филик (76кг).
Через два дні, 20 грудня, у змагання з нагоди Дня Святого Миколая з головою поринули вже юні дзюдоїсти та футболісти. Практично одночасно на майданчику із синтетичним покриттям в центрі міста та у приміщені колишнього спортзалу Болехівського Лісокомбінату стартували дитячі спортивні перипетії найвищого ґатунку.
Юні футболісти сформували з-поміж себе 5 команд, 2 з яких («Сокіл» і «Дружба») змагалися у старшій віковій групі, та 3 («Зірка», «Ураган» і «Говерла») – у молодшій. 
У першій грі «Зірка» тільки на останніх хвилинах зуміла забити переможний гол та, практично у рівній боротьбі, перемагає «Говерлу» (4:3). У наступній своїй зустрічі «Говерла» так і не змогла відігратися за рахунок «Урагану» (3:7). Друга поспіль поразка зцементовує команду на третій позиції. 
У матчі за перше місце у молодшій віковій групі зійшлися команди «Зірка» та «Ураган». До самого фінального свистка маленькі футболісти тримали нас у напрузі. Жодна з команд не мала значної переваги ні у майстерності ні у бажанні перемогти. Та все ж таки, спортивна фортуна посміхається команді «Ураган», гравці якої всього на один раз влучніше пробили по воротах суперника (1:2). 
Склад команди-переможця молодшої вікової групи: Михайло Покришка, Денис Романів, Владислав Думін, Максим Герцик, Ростислав Івасів, Дмитро Бучок, та Олексій Зваричович.
У старшій віковій групі на нас очікував єдиний і одночасно фінальний поєдинок, у якому гравці «Сокола» заволодівши ініціативою зі стартових хвилин  так і не дозволили «Дружбі» стати на заваді їхнім планам на чемпіонство. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Сокола» з рахунком 6:3. 
Склад команди-переможця старшої вікової групи: Дмитро Романишин, Наталія Дубська, Денис Филик, Василь Бельмак, Богдан Бельмак та Богдан Юзьків.
По завершені турніру всі юні футболісти були нагородженні грамотами, солодкими призами та клубними календарями на 2015 рік від ФК «Карпати» Болехів.
У той час, як центр міста дихав футболом, на «Доку» люди жили боротьбою дзюдо. Всі учасники змагань були розподілені на 10 вагових категорій серед хлопчиків та 6 вагових категорій серед дівчат. 
Юний, як і самі учасники, для нашого міста вид спорту, одразу завоював симпатії всіх присутніх та мимохідь затягнув у вир змагального азарту та боротьби. Кожен спортсмен хотів здобути найвищий результат, адже саме із цих змагань розпочинався лік дзюдо на Болехівщині, і саме той чи інший спортсмен вписував своє ім’я в історію, як перший переможець міста у своїй ваговій категорії. 
За підсумками змагань кращими серед дівчат стали: Ксенія Лугова (28кг), Анастасія Дяків (35кг), Ангеліна Фуцяк (45кг), Христина Макота (48кг), Оксана Григорська (65кг) та Оксана Кулак (+65кг). 
Кращими серед хлопців стали: Арсен Ловус (23кг), Роман Квецко (25кг), Віталій Гринів (29кг), Денис Соколов (31кг), Денис Петровський (35кг), Віталій Пилипів (38кг), Владислав Олексин (44кг), Роман Сеньків (55кг), Станіслав Василюк (60кг) та Владислав Герасимович (65кг).
Всі дзюдоїсти, по завершенні турніру, були нагороджені грамотами, солодощами та календарями за 1 місце від футбольного клубу «Карпати» Болехів.
На проведених змаганнях з нагоди Дня Святого Миколая окрім тренерів та батьків, юних спортсменів, також, підбадьорювали і налаштовували на чесну та дружню боротьбу начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту міськвиконкому Любов Фамелюк, начальник управління освіти міськвиконкому Богдан Мельник, отець-декан, настоятель УГКЦ Успіння Святої Анни Дмитро Павлик та головний спеціаліст з фізичної культури і спорту міськвиконкому Любомир Мультажинський.
Загалом у проведених спортивно-масових заходах з нагоди Дня Святого Миколая взяло участь понад 100 учнів Болехівської ДЮСШ з Болехова, Тисова, Поляниці, Гузієва та Міжріччя з якими працюють тренери Володимир Рошко та Андрій Кирик (відділення греко-римської боротьби), Василь Макота та Микола Макота (відділення боротьби дзюдо) і Руслан Кладько та Микола Івасів (відділення футболу).

У Болехові пройшли змагання з нагоди Дня Святого Миколая

Вже традиційно в м.Болехові у переддень Дня Святого Миколая наші діти поринають у святкову спортивну атмосферу змагального процесу, демонструючи своїм тренерам та суперникам нові висоти, які підкорилися їм упродовж року, що минає. Цьогоріч першими...

Відбулися традиційні змагання з нагоди Дня Святого Миколая

Вже традиційно в м.Болехові, у переддень Дня Святого Миколая, наші діти поринають у святкову спортивну атмосферу змагального процесу, демонструючи своїм тренерам та суперникам нові висоти, які підкорилися їм упродовж року, що минає. 15 грудня на...

Юні спортсмени не залишилися без уваги Святого Миколая

Вже традиційно в м.Болехові, у переддень Дня Святого Миколая, за сприянням міського голови, наші діти поринають у святкову спортивну атмосферу змагального процесу, демонструючи своїм тренерам та суперникам нові висоти, які підкорилися їм упродовж...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація