У Болехові пройшли змагання з нагоди Дня Святого Миколая
21 гру, 2015 0 Коментарів 1 152 Перегляди

У Болехові пройшли змагання з нагоди Дня Святого Миколая

Вже традиційно в м.Болехові у переддень Дня Святого Миколая наші діти поринають у святкову спортивну атмосферу змагального процесу, демонструючи своїм тренерам та суперникам нові висоти, які підкорилися їм упродовж року, що минає.
Цьогоріч першими на дистанцію вийшли баскетболісти. 15 грудня у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 три команди складені виключно із дівчат визначали сильнішого з-поміж себе. 
По завершенню ігор кожна з команд здобула по одній перемозі та по одній поразці, тому доля чемпіона визначилася тільки за допомогою кращої різниці забитих і пропущених очок. Доволі символічно першу сходинку посіла команда з назвою «Баскетбол», а саме: Марія Ковшак, Богданна Пукач, Марта Сіркович, Оксана Бродич, Андріана Вінтоняк, Ілона Шмега та Вікторія Бунчак.
Наступного дня, 18 грудня у малому спортивному залі ЗОШ №1, юні борці отримали змогу закріпити отримані навички у ситуації, максимально наближеній до реальних турнірних перепетій, що очікуватимуть наймайстерніших із них уже в наступному році. Всі учасники, за підсумками зважування,  були розподілені на 12 вагових категорій. Після декілька годинних цікавих та запеклих поєдинків суддівська колегія зуміла підбити підсумки, після чого організатори змагань нагородили переможців. Найкращими у своїх вагових категоріях стали : Констянтин Кирик (21кг), Богдан Бонковський (23кг), Олег Кидик (26кг), Андрій Івасів (29кг), Іван Ціздин (32кг), Віктор Петрухін (35кг), Микола Крутій (38кг), Владислав Вігак (42кг), Роман Пилипів (51кг), Станіслав Шверговський (59кг) Владислав Струтинський (69кг) та Олег Филик (85кг).
Цього ж дня на майданчику із синтетичним покриттям пройшли і змагання з міні-футболу на яких позмагалися 3 команди складені з вихованців Болехівської ДЮСШ, котрі тренуються на базі ЗОШ №1, ЗОШ №2 та в с.Тисів. У підсумку, впевнену перемогу святкували юні футболісти з Тисова, а саме: Віталій Прокопишин, Андрій Андріїв, Денис Хромишин, Роман Павелик, Ростислав Грищенко, Олег Прокіпчин.
Завершувались змагання з нагоди Дня Святого Миколая 17 грудня турніром із дзюдо, який проходив у спортивному залі колишнього Лісокомбінату. Всі учасники змагань були розподілені на 13 вагових категорій серед хлопчиків та 6 вагових категорій серед дівчат. 
Іще перед стартом турніру дзюдоїстам вже вдалося зацікавити всіх присутніх своїми вміннями, карколомними трюками та показовими виступами, після чого змагання офіційно розпочалися.
У підсумку, кращими серед дівчат стали: Наталія Приймак (20кг), Анастасія Приймак (29кг), Анна Іванишин (32кг), Ірина Приймак (36кг), Ксенія Лугова (40кг) та Ангеліна Огерук (60кг). 
Чемпіонами серед хлопців стали: Арсен Ловус (25кг), Ігор Козак (29кг), Андрій Левкович (31кг), Віталій Гринів (33кг), Роман Квецко (37кг), Юрій Гембар (40кг), Віталій Пилипів (42кг), Олег Франків (50кг), Любомир Кецмур (55кг), Роман Сеньків (57кг), Євген Стрипа (60кг), Владислав Герасимович (65кг) та Станіслав Василюк (70кг).
Усі призери змагань з баскетболу, футболу, греко-римської боротьби та дзюдо з нагоди Дня Святого Миколая Були нагороджені грамотами, а також, усі учасники турнірів були нагороджені солодкими подарунками.
На проведених змаганнях окрім тренерів та батьків, юних спортсменів, також, підбадьорювали і налаштовували на чесну та дружню боротьбу міський голова Богдан Мельник, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту міськвиконкому Любов Фамелюк, отець-декан, настоятель УГКЦ Успіння Святої Анни Дмитро Павлик та головний спеціаліст з фізичної культури і спорту міськвиконкому Любомир Мультажинський.
Загалом у проведених спортивно-масових заходах з нагоди Дня Святого Миколая взяло участь 160 учнів Болехівської ДЮСШ з Болехова, Тисова,  Гузієва та Міжріччя з якими працюють тренери Володимир Рошко та Андрій Кирик (відділення греко-римської боротьби), Василь Макота, Микола Макота та Тетяна Павлишин (відділення боротьби дзюдо), Нестор Латик та Микола Івасів (відділення футболу) і Юрій Олексин та Оксана Гришин (відділення баскетболу).

Болехівчани взяли участь у турнірі із самбо з нагоди Дня Святого Миколая

25 грудня 2015 року у м.Івано-Франківськ пройшов відкритий чемпіонат області з боротьби самбо присвячений Дню Святого Миколая. У зв’язку із скрутним фінансовим становищем команда м.Болехова вирушила на змагання не у повному складі, проте завдяки...

Відбулися традиційні змагання з нагоди Дня Святого Миколая

Вже традиційно в м.Болехові, у переддень Дня Святого Миколая, наші діти поринають у святкову спортивну атмосферу змагального процесу, демонструючи своїм тренерам та суперникам нові висоти, які підкорилися їм упродовж року, що минає. 15 грудня на...

Юні спортсмени не залишилися без уваги Святого Миколая

Вже традиційно в м.Болехові, у переддень Дня Святого Миколая, за сприянням міського голови, наші діти поринають у святкову спортивну атмосферу змагального процесу, демонструючи своїм тренерам та суперникам нові висоти, які підкорилися їм упродовж...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація