Кубок сільських рад із футболу. Фіналістів визначено.
13 сер, 2012 0 Коментарів 679 Переглядів

Кубок сільських рад із футболу. Фіналістів визначено.

9-12 серпня на футбольних полях сіл Тисова та Міжріччя пройшли ігри групових етапів Кубку сільських рад із футболу. Всі команди-учасниці були розподілені за територіальною ознакою на 2 групи.

 Група «А»: Козаківка, тисів та ФК «Карпати» Болехів (юнаки)
 Група «Б»: Міжріччя, Гузіїв та Підбереж.

 У перший ігровий день (9 серпня) зустрічалися Козаківка з юнацьким складом «Карпат», а міжрічанці приймали Підбереж. Якщо юнакам вдалося без проблем здолати суперника (рахунок 0:8), то у Міжріччі на полі була справжня битва. За ігрової та територіальної переваги господарів команді Підбережа вдалося підловити їх на контратаках та вже до 30 хвилини повести з рахунком 0:2. Після цього гості відійшли у глуху оборону яку пробити було ох як важко.
Щоправда один гол відквитати вдалося іще до перерви, який значно покращив настрій численним уболівальникам. По перерві гра продовжилася у тому ж руслі: одні атакують – інші відбиваються. Здавалося, на тому все і закінчиться, але нас вкотре очікував сюрприз. Двома влучними дальніми ударами на 83 та 85 хвилинах міжрічанці виривають таку бажану перемогу.
 Другий ігровий день (10 серпня) видався іще цікавішим. Нас очікували два матчі, спрогнозувати результат яких було дуже важко. Так і сталося. У поєдинку між юнаками Болехова та командою Тисова першим лишень на останніх хвилинах вдається забити переможний гол. Підсумковий рахунок 3:2. У матчі між Гузієвом та Міжріччям була зафіксована нічия 1:1. Зважаючи на гру, результат цілком закономірний.
Останній день групового етапу (12 серпня) зберіг інтригу тільки в одній із груп. ФК «Карпати» Болехів (юнаки) достроково вийшли у фінал, а Козаківці і Тисову залишалося тільки зіграти «товариський» матч у якому вже нічого не вирішувалося. Тисів переграє опонента з рахунком 1:6. В іншому матчі Гузіїв намагався завоювати другу путівку у фінал. Їх влаштовувала лишень перемога з різницею у 2 м’ячі. Ніхто й не очікував, що завдання буде виконано іще у першому таймі (0:3). Всі сумніви щодо перемоги Гузієва розвіяв тайм другий. Іще 4 сухі голи влітають у підберезькі ворота. Підсумковий рахунок 0:7 виводить Гузіїв у фінал.
 Отож запрошуємо всіх любителів футболу на фінал Кубку сільських рад Болехівщини, який відбудеться 24 серпня о 17.00 год. на стадіоні «Карпати» м. Болехова.


Перший розіграш Кубку сільських рад із футболу завершено

24 серпня на міському стадіоні «Карпати» відбулася фінальна гра Кубку сільських рад із футболу 2012 року присвяченого Дню міста. Напевне, вперше у своїй історії на полі зустрічалися команди Гузієва та юнацького складу болехівських «Карпат»....

Змагання з міні-футболу «Весна 2012»

У суботу, 7 квітня на майданчику із синтетичним покриттям відбулися чергові змагання з міні-футболу серед учнів Болехівського ДЮСШ «Весна 2012». У турнірі взяли участь 3 команди: ДЮСШ Болехів (старша вікова група), ДЮСШ Болехів (молодша вікова...

Зимовий Кубок Болехова з міні-футболу підходить до завершення

У суботу 30 листопада 2013 року були зіграні останні ігри групового етапу зимового кубку з міні-футболу. Болехівські «Карпати» завдали поразки власним юнакам ( 1 : 9) та відкинули тих на третю сходинку у групі. Міжрічанська «Свіча» у вкрай важкому...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація