Перший розіграш Кубку сільських рад із футболу завершено
27 сер, 2012 0 Коментарів 1 041 Перегляд

Перший розіграш Кубку сільських рад із футболу завершено

24 серпня на міському стадіоні «Карпати» відбулася фінальна гра Кубку сільських рад із футболу 2012 року присвяченого Дню міста. Напевне, вперше у своїй історії на полі зустрічалися команди Гузієва та юнацького складу болехівських «Карпат». Фаворитів та аутсайдерів цього дня не було, адже кожна із команд, хоча дещо і не очікувано, проте подолала груповий етап, вибивши при цьому із кубкової гонки більш іменитих суперників: Гузіїв випередив Міжріччя, а карпатівські юнаки не дали шансів Тисову. Отож, нас очікувала надзвичайно цікава гра.
Тільки-но поєдинок розпочався, як ми вже побачили перший гол. Павло Пристай, скориставшись непорозумінням захисту «Карпат» красивим ударом закидає м’яч за комірець голкіперу. Круглий, як і дві хвилини тому, знову на центрі поля, гра продовжується. 
Не даючи супернику оговтатися команда Гузієва одразу ж іде на штурм. Але цього разу юнакам вдається вистояти та навіть провести декілька власних контратак. На цьому перший тайм було завершено. 
У другій половині зустрічі ініціатива перейшла вже до болехівчан. Чим менше часу залишалося до кінця поєдинку, тим гострішими та разючішими ставали їхні атаки. Та більше, ніж у один відіграний м’яч вони не вилились. Основний час завершується із рахунком 1:1. Керуючись регламентом турніру, у якому додаткового часу не передбачено, головний суддя одразу запрошує команди до пробиття пенальті.
Усі присутні насолодилися прецікавою серією післяматчевих одинадцятиметрових ударів. Майстерні влучання у сітку воріт, декілька промахів та сейвів голкіперів вкінці-кінців видають нам цьогорічного чемпіона – село Гузіїв, яке з гордістю носитиме титул переможця Кубку сільських рад Болехівщини із футболу! Щоправда тільки до наступного року, де їм знову потрібно буде відстоювати звання чемпіона. Склад команди переможця: Тарас Сапатий, Микола Стефанський, Андрій Корпан, Микола Пристай, Павло Пристай, Іван Лапків, Богдан Корпан, Петро Макота, Василь Пасічник, Михайло Березан, Андрій Костів, Микола Шокотько, Микола Демків, Іван Гошовський, Павло Сеньків, Роман Стефанський, Любомир Долішній, Іван Погорілий, Василь Соловей, Василь Шкамат.
По завершені поєдинку всіх учасників фіналу очікувало нагородження. Перед кращими футболістами Болехівщини виступили організатори турніру: Гнатойко Василь Петрович – голова болехівської міської федерації футболу, Кладько Руслан Васильович – президент футбольного клубу «Карпати» Болехів, Мультажинський Любомир володимирович – головний спеціаліст з фізичної культури та спорту міськвиконкому. Також, із привітальним словом перед нашими спортсменами виступив запрошений гість, віце-президент асоціації аматорського футболу України Антонюк Василь Петрович, який згодом із організаторами вручав нагороди фіналістам та переможцям.
Всі учасники фіналу були нагороджені грамотами та медалями. Також, команді села Гузіїв було вручено Кубок сільських рад із футболу 2012 року.


Кубок сільських рад із футболу. Фіналістів визначено.

9-12 серпня на футбольних полях сіл Тисова та Міжріччя пройшли ігри групових етапів Кубку сільських рад із футболу. Всі команди-учасниці були розподілені за територіальною ознакою на 2 групи. Група «А»: Козаківка, тисів та ФК «Карпати» Болехів...

Зимовий Кубок міста Болехова з міні-футболу завершено

Минулими вихідними були зіграні заключні ігри цьогорічних кубкових змагань з міні-футболу. У суботу у стадії плей-офф визначилися всі фіналісти. «Руський Болехів» помстився ФК Тисів за поразку у груповому етапі та вибив тих із подальшої боротьби....

Дебютна перемога «Карпат» у новому сезоні

Свій черговий матч наші «Карпати» провели на виїзді з ямницьким «Вихором». З перших хвилин матчу господарі поля пішли на штурм наших воріт, адже власні уболівальники одразу погнали їх у атаку вимагаючи швидкого голу. Проте захист «Карпат» на чолі з...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Веселі старти

Веселі старти

21 бер, 2024 0

Авторизація