Дебютна перемога «Карпат» у новому сезоні
23 сер, 2016 0 Коментарів 723 Перегляди

Дебютна перемога «Карпат» у новому сезоні

Свій черговий матч наші «Карпати» провели на виїзді з ямницьким «Вихором». З перших хвилин матчу господарі поля пішли на штурм наших воріт, адже власні уболівальники одразу погнали їх у атаку вимагаючи швидкого голу. Проте захист «Карпат» на чолі з  воротарем Любомиром Атаманчуком (минулого року виступав за брошнівські «Карпати») відпрацьовує бездоганно. А вже до середини тайму нам вдається відвести гру від власного штрафного майданчика та встановити паритет у володінні м’ячем. Почали з’являтися перші нагоди для взяття воріт «Вихора».
Хорошу трьохходівку розігрують Яворський, Дяків та Лесів, але останній втрачає хорошу нагоду відкрити рахунок. Натомість, на 26 хвилині господарі, в одній з атак, все ж таки прошивають наш захист та відкривають рахунок. 
У другому таймі «Карпати» значно додають у швидкості, що змушує ямничан раз за разом припускатися помилок та грати на грані фолу, що врешті-решт привело до картки червоного кольору та вилучення у стані «Вихора». 
Скористатись такою нагодою болехівчани не забарились. На  59 хв. матчу, після націленої передачі Романа Дякового Роман Вігак зрівнює рахунок. Далі ініціатива повністю переходить до «Карпат». Хорошими нагодами забити переможний м’яч змарнували  Василь Лесів та Роман Вігак. Але на 76 хвилині поєдинку красивим ударом головою переможний рахунок та табло висвічує учорашній гравець юнацького складу родом із с.Гузіїв Василь Шкамат, який вийшовши на заміну повністю виправдав довіру та покладені на нього надії головного тренера Михайла Басараба, котрий не цурається випускати на поле молодих, дещо недосвідчених, зате надзвичайно перспективних гравців. Яскравим доказом цього є те, що всі 90 хвилин матчу на полі відіграв іще один юний представник Гузіївського футболу Віталій Дяк (1998р.н.).

До вашої уваги результати паралельних поєдинків 2-го туру чемпіонату області з футболу сезону 2016-2017 років:

"Нафтовик" (Долина) – ФК "Калуш" – 0:4
"Карпати" (Коломия) – "Бескид" (Надвірна) – 7:0
"Карпати" (Брошнів-Осада) – "Тепловик-ДЮСШ №3" (Івано-Франківськ) – 0:1
ФК "Битків" – "Колос Городенківщини" (Городенка) – 1:2
"Придністров'я" (Тлумач) – ФК "Турка" – 1:3

Вже в цю неділю 28.08.2016 року на міському стадіоні відбудеться календарний матч 3-го туру чемпіонату області з футболу, у якому болехівські «Карпати» прийматимуть «Карпати» із Брошнева. Запрошуємо всіх небайдужих болехівчан прийти та підтримати рідну команду! Початок матчу о 17.00 год.

Ярослав Бунчак 

Стартував оновлений чемпіонат області з футболу

Недільним матчем розпочався сезон 2016-2017 чемпіонату області серед команд вищого дивізіону прикарпатського футболу. Гостями нашого міста була команда з міста Коломиї. Починаючи із цього сезону ігри чемпіонату проходитимуть по новій системі...

Перша перемого «Карпат» у другому колі
Новини спорту травень. 2017

Перша перемого «Карпат» у другому колі

У неділю, 7 травня на міському стадіоні м.Болехова відбувся календарний матч 19 туру чемпіонату області з футболу сезону 2016-2017 року, у якому ми приймали гостей із Тлумача. Команда гостей значно підсилилася у міжсезоння, наполовину оновивши склад...

Так тримати , ФК «Карпати»!
Новини спорту травень. 2019

Так тримати , ФК «Карпати»!

Декілька тижнів тому стартувало 2 коло першості 2 ліги області з футболу сезону 2018-2019 років. Відповідно до календаря ігор перші 2 матчі наші «Карпати» провели на виїзді. У зв’язку з цим надзвичайно доречним став подарунок Народного депутата...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація