Перша перемого «Карпат» у другому колі
08 травень, 2017 0 Коментарів 572 Перегляди

Перша перемого «Карпат» у другому колі

У неділю, 7 травня на міському стадіоні м.Болехова відбувся календарний матч 19 туру чемпіонату області з футболу сезону 2016-2017 року, у якому ми приймали гостей із Тлумача.  Команда гостей значно підсилилася у міжсезоння, наполовину оновивши склад та змінивши головного тренера. Виходячи з цього спрогнозувати результат було надзвичайно важко.
Матч розпочався доволі жваво і без остраху з обох сторін. Щоправда, все ж таки невелику перевагу мали болехівчани, які зуміли втілити її тільки у автогол Питльованого аж на 56 хвилині матчу.
Після пропущеного м’яча «Придністров’я» ринулося у атаку, чим значно збільшило вільний простір для нашого нападу. Аж три виходи на побачення з воротарем не використали «Карпати», за що, у відповідності до всім відомого футбольного правила, були покарані голом Фірсова у власні ворота на 74 хвилині.
Та тлумацькі футболісти навіть не очікували, що зрівнявши рахунок, на них рине справжня хвиля із атак болехівської команди. Їхній захист почав помітно просідати, допускати помилки, а у деяких випадках просто панічно виносити м’яча. Все це призвело до фолу у штрафному майданчику та влучному пострілу із одинадцятиметрової позначки карпатівця Пульківа на 82 хвилині матчу.
Видовищний та цікавий матч завершується не менш ефектною першою перемогою «Карпат» у другому колі чемпіонату області з футболу.

До вашої уваги всі результати неділі:
19 тур 7 травня (неділя), 17:00 
  • "Карпати" К – "Карпати" Б-О – 4:2
  • "Гал-Вапно" – "Нафтовик" – 4:1
  • "Бескид" – ФК "Битків" – 1:4
  • "Карпати" Б – "Придністров'я" – 2:1
  • "Тепловик-ДЮСШ №3" – ФК "Турка" – 3:0
  • ФК "Калуш" – "Колос Городенківщини" – 2:0
До вашої уваги турнірна таблиця станом на 13 травня 2017 року:

Ярослав Бунчак

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу
Новини спорту травень. 2017

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу

6 травня 2017 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2017 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди: «Спарта» (Болехів),...

ФК «Карпати» Болехів. Оптимістичний погляд у майбутнє.

Наприкінці лютого місяця 2018 року в кабінеті міського голови відбулася чергова нарада щодо подальшої долі міської команди з футболу. Всі запрошені мали можливість висловити свої думки, ідеї та певні напрацювання. Проаналізувавши минулорічні виступи...

Так тримати , ФК «Карпати»!
Новини спорту травень. 2019

Так тримати , ФК «Карпати»!

Декілька тижнів тому стартувало 2 коло першості 2 ліги області з футболу сезону 2018-2019 років. Відповідно до календаря ігор перші 2 матчі наші «Карпати» провели на виїзді. У зв’язку з цим надзвичайно доречним став подарунок Народного депутата...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація