Всеукраїнський щорічний патріотичний фестиваль «Зашків» запрошує молодь
15 чер, 2021 0 Коментарів 715 Переглядів

Всеукраїнський щорічний патріотичний фестиваль «Зашків» запрошує молодь

Цьогоріч Всеукраїнський щорічний патріотичний фестиваль «Зашків» запланований на 18-20 червня (Львівська обл., с.Зашків, Співоче поле). Загалом «Зашків» відбудеться вже вп’ятнадцяте. Усі заходи, що проводяться у рамках фестивалю, поєднані між собою патріотично-історичною, фольклорною та оздоровчою тематикою. 

Мета проведення заходу — вшанування імені Євгена Коновальця як символу незламності духу і чину української ідеї, формування патріотичної позиції, розвиток принципів громадянського суспільства, української ідентичності. Фестиваль – найкраща форма для того, аби це було справді цікаво та пізнавально для молоді.

До участі у заході запрошується активна молодь, що цікавиться розвитком національно-патріотичного виховання, представники молодіжних громадських організацій та бажаючі насолодитися якісною українською музикою, розповідями лекторів, які є носіями суспільної думки у сфері театру, кіно, теле- та радіомовлення, видавничому та громадському секторах.

На фестивалі на учасників чекають квести, спортивні змагання та інтелектуальні ігри. У першу чергу фестиваль орієнтований на українську молодь, однак тут знайде чим себе розважити кожен незалежно від віку.

На гостей очікують мистецькі локації, зустрічі з відомими людьми Львівщини та є музична програма.
Вхід на фестиваль — вільний. На його території діє заборона на продаж і вживання алкогольних напоїв, бо фестиваль пропагує здоровий спосіб життя.

Всеукраїнський молодіжний форум «Молодь Online»

Молодіжна столиця України 2020 року запрошує до участі у Всеукраїнському молодіжному форумі «Молодь Online». Подробиці ТУТ...

Розпочинаються громадські обговорення проєкту Концепції Державної цільової соціальної програми

Долучайтесь до обговорення! Міністерство молоді та спорту розпочинає громадські обговорення проєкту Концепції Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2021-2025 роки, що розробляється за підтримки Програми розвитку ООН в Україні. У...

Відбувся фестиваль-конкурс молодіжних трудових загонів Прикарпаття

«Ми працею славимо тебе, Україно!» - під таким гаслом пройшов Фестиваль-конкурс молодіжних трудових загонів Прикарпаття. На виконання обласної комплексної Програми «Молодь Прикарпаття», затвердженої рішенням сесії Івано-Франківської обласної ради...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація