У День пам’яті захисників України у Болехівській громаді вшанують загиблих Героїв
29 сер, 2023 0 Коментарів 233 Перегляди

У День пам’яті захисників України у Болехівській громаді вшанують загиблих Героїв

29 серпня 2023 року на Алеї пам’яті Героїв Болехівщини ("Співоче поле" у м.Болехові) відбудуться урочистості «Герої нескореної України» з нагоди вшанування пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України. 

У рамках заходів відкриють банери із зображеннями Героїв Болехівщини, які полягли в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у російсько-українській війні впродовж літа.

Запрошуємо на урочистості жителів та гостей громади, сім’ї та рідних наших полеглих захисників, побратимів воїнів, військовослужбовців, які нині перебувають на Болехівщині, та усіх небайдужих містян.

Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх зосередитися на пам’яті, шані і вдячності.

Прийдіть та вшануйте пам’ять наших захисників — воїнів Болехівської громади, які до останнього подиху, мужньо і героїчно виконували свій військовий обов’язок, виборюючи перемогу та мир для кожного українця і всього цивілізованого світу. 

Початок об 11.00 годині.
Пам’ятаємо і будемо пам’ятати.

Патріотичний забіг «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»

Патріотичний забіг в пам'ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ» проводиться напередодні 29 серпня 2023 року - Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність...

У День Героїв України у Болехівській громаді вшанують загиблих Героїв

23 травня 2023 року на Співочому полі у м.Болехові відбудуться урочистості з нагоди вшанування пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України. У рамках заходів відкриють Алею пам’яті Героїв з...

Запрошуємо на святкове віче!

У п’ятницю, 14 жовтня 2022 року, у величне свято Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться святкове віче, приурочене 80-ій річниці створення УПА, Дню захисників і захисниць України, Дню Українського козацтва «Вони ішли до смерті, упритул, свою...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація