Патріотичний забіг «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»
14 сер, 2023 0 Коментарів 283 Перегляди

Патріотичний забіг «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»

Патріотичний забіг в пам'ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»  проводиться напередодні 29 серпня 2023 року  - Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.  

Всіх бажаючих запрошуємо  взяти  участь у Забігу, щоб вшанувати пам’ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність та  територіальну цілісність нашої держави, а також продемонструвати вдячність полеглим, рідним полеглих воїнів та підтримати їх.

Забіг проводиться з метою формування національно-патріотичної свідомості молоді України, об’єднання жителів Болехівської міської територіальної громади навколо цінностей української державності. 

Реєстрація для участі в патріотичному забігу проводиться за телефоном: +380951751009  -  дитячо-юнацька  спортивна школа виконавчого комітету Болехівської  міської ради або за покликанням https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd8_8o.../viewform з часу оприлюднення оголошення та триватиме до 17.00 год. 25 серпня 2023 року.
Дата та місце проведення Забігу: 
26 серпня 2023 року. Початок о 11.00 год . Міський стадіон
Маршрут забігу: старт Забігу міський стадіон – вул. Січових Стрільців - поворот на вул. Т. Шевченка – поворот на вул. С. Крушельницької – поворот на вул. В. Стуса – поворот на вул. Мазепи – поворот на вул. Січових Стрільців – поворот на вул. Замкова – поворот на вул. Є. Коновальця – поворот на вул. Січових Стрільців – фініш – вул. Коперніка біля пам’ятного знаку – хреста Героям ОУН-УПА.
Завершення Забігу на Алеї пам’яті Героїв Болехівщини біля пам’ятного знаку – хреста Героям ОУН-УПА
Забіг «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ» не є змаганнями. Це – спосіб вшанування пам’яті полеглих Героїв. 
Пам’ятаємо загиблих,  шануємо Захисників і Захисниць!

У День пам’яті захисників України у Болехівській громаді вшанують загиблих Героїв

29 серпня 2023 року на Алеї пам’яті Героїв Болехівщини ("Співоче поле" у м.Болехові) відбудуться урочистості «Герої нескореної України» з нагоди вшанування пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність...

У День Героїв України у Болехівській громаді вшанують загиблих Героїв

23 травня 2023 року на Співочому полі у м.Болехові відбудуться урочистості з нагоди вшанування пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України. У рамках заходів відкриють Алею пам’яті Героїв з...

Запрошуємо на святкове віче!

У п’ятницю, 14 жовтня 2022 року, у величне свято Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться святкове віче, приурочене 80-ій річниці створення УПА, Дню захисників і захисниць України, Дню Українського козацтва «Вони ішли до смерті, упритул, свою...

0 Коментарів

Авторизація