Привітання міського голови Богдана Мельника з Днем Конституції України!
29 чер, 2020 0 Коментарів 650 Переглядів

Привітання міського голови Богдана Мельника з Днем Конституції України!

Дорогі болехівчани та громадо краю!
Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас з нагоди державного свята - Дня Конституції України! 
28 червня 1996 року Україна назавжди обрала шлях незалежного розвитку, підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати могутню,  демократичну, соціальну, правову державу, закріпивши це в Конституції України. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю.
Сьогодні ми відзначаємо 24-у річницю ухвалення головного правового документа країни. Основний Закон України – це важливий фактор консолідації нашого суспільства, збереження в ньому громадянської злагоди, миру і стабільності. Як показує історичний досвід нашої держави демократичний розвиток ніколи не був легким. І нині, вже кілька років поспіль, ми знову боремося за дотримання та втілення в життя конституційних принципів, які гарантуватимуть нам мирне та вільне життя в нашій державі.
Я бажаю кожному з нас терпіння та віри в те, що з кожним новим роком, з кожним новим поколінням наша країна ставатиме кращою і міцнішою, такою, яку ми та весь світ буде вважати дійсно конституційно розвиненою, правовою європейською державою.
Цього світлого й урочистого дня бажаю вам, дорогі мешканці Болехівщини, міцного здоров'я, родинного тепла і добробуту, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону України - народовладдя, гуманізму та законності.
З повагою 
Міський голова Богдан Мельник

Привітання міського голови з Днем вишиванки!

Шановні жителі Болехівщини! Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю Вас зі святом національної єдності — Днем вишиванки, одного з найяскравіших національних символів України! Вишивану сорочку українці одягали...

Привітання міського голови з Днем Соборності України

Шановна громадо Болехівщини! Вітаю вас із 101-ою річницею проголошення Соборності України! 22 січня 1919 року Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка об’єдналися, підписали Акт Злуки східних і західних земель України....

Шановні судді та працівники апарату суду

Щиро вітаю вас з Днем працівників суду! Ваша діяльність відіграє важливу роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості. Саме від вашої самовідданої праці великою мірою залежить збереження в суспільстві політичної стабільності,...

0 Коментарів

Авторизація