Привітання міського голови з Днем вишиванки!
21 травень, 2020 0 Коментарів 1 234 Перегляди

Привітання міського голови з Днем вишиванки!

Шановні жителі Болехівщини!

Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю Вас зі святом національної єдності — Днем вишиванки, одного з найяскравіших національних символів України!
Вишивану сорочку українці одягали з давніх-давен, адже свято вірили, що вона захищає від усього злого та є оберегом. Це символічна річ для кожного з нас! У кожному символі – орнаменті, пташці чи квітці можна побачити сліди історії нашої країни та історію свого роду.
Вишивка – символ, який зберігає коріння, ідентичність, розуміння себе. Це наша історія: міфологія, релігія, давнє мистецтво наших предків, душа нашого народу.
Приємно, що з кожним роком все більше і більше людей долучається до цього свята, яке швидко розрослося до всеукраїнського рівня, а незабаром до нього почала долучатися українська діаспора, а також прихильники України. Навіть науковці визнають, що у вишивці зашифровано наш генетичний код. Національна пам’ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти і передати нащадкам. Тож не забувайте про своє коріння, пам’ятайте про те, звідки всі ми прийшли.
Бажаю укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни. Нехай це чудове свято об'єднає українців по всьому світу, пам’ятаймо й шануймо українські традиції, пишаймося своїм минулим і тим, що ми - українці - нація з багатою історією та глибоким корінням.  Нехай ваше життя  буде прекрасним, яскравим і неповторним, як  барвиста українська вишивка! 
Зі святом вас, дорогі земляки!
З повагою міський голова Богдан Мельник

Привітання міського голови з Днем землевпорядника

Шановні землевпорядники! Щиро вітаю всіх, хто обрав своєю професією працю на рідній землі, хто турбується про її стан та родючість, про її сьогодення і майбутнє, з професійним святом – Днем землевпорядника! Від Вашої наполегливості, сумлінного...

Привітання міського голови з Днем Соборності України

Шановна громадо Болехівщини! Вітаю вас із 101-ою річницею проголошення Соборності України! 22 січня 1919 року Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка об’єдналися, підписали Акт Злуки східних і західних земель України....

З Днем працівників органів реєстрації актів цивільного стану

Шановні працівники відділу Державної реєстрації актів цивільного стану! Щиро вітаю вас з професійним святом Днем працівників органів реєстрації актів цивільного стану! Дякую вам за вашу клопітку, щоденну, наполегливу працю, яка має неабияке значення...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Робоча зустріч

Робоча зустріч

25 січ, 2024 0

Авторизація