Звернення міського голови Івана Яцинина з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні
20 лют, 2023 0 Коментарів 393 Перегляди

Звернення міського голови Івана Яцинина з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Шановні жителі та гості громади!
Сьогодні ми згадуємо ще одну трагічну сторінку в непростій історії України - День Героїв Небесної Сотні. Захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України науковці, програмісти, митці, вчителі, студенти, підприємці …повстали на захист ідеалів демократії, європейського майбутнього нашої країни, громадянських прав і свобод. Всі вони віддали найдорожче-життя за нас з вами, задля нашого життя у новій вільній, демократичній державі. 
 Революція Гідності змінила Україну і кожного громадянина. Ті буремні події 2014 року навчили всіх бути небайдужими, брати на себе відповідальність і відстоювати незалежність своєї країни до останнього подиху. 
 І сьогодні захищаючи нашу державу від повномасштабного вторгнення росії віддають своє життя  кращі сини і дочки нашої країни. 
Схиляємо голови перед подвигом тих, хто ціною власного життя відстояв право держави йти демократичним шляхом та молимося перед героїзмом нових Героїв України, що відстоюють незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої країни. Всі вони гідно перейняли естафету у своїх прадідів, захистили європейський шлях нашої держави,  стримують російську агресію та рятують  незалежність України.
Ці люди – символ самовідданості, відваги та сили духу українського народу. Пам’ять про них ніколи не згасне в наших серцях. Дякую кожному, хто нині продовжує справу героїв-патріотів і творить нову Україну.
  Ми повинні пам’ятати, за що загинула Небесна Сотня. Її подвиг назавжди закарбується в українській історії.
 Тож хай на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, панують мир і злагода.
Зичу добра кожній родині, а нашій державі – перемоги, процвітання, сили й слави!
Слава Україні!
Герої не вмирають!

З повагою міський голова Іван Яцинин

Звернення міського голови Івана Яцинина з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в

Шановні земляки! 29 серпня згідно з Указом Президента в Україні офіційно відзначається День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Для відзначення дня пам’яті та героїзму загиблих...

Звернення міського голови Івана Яцинина з нагоди вшанування Дня Героїв України!

Шановна громадо! 23 травня в Україні святкують День Героїв. Це свято присвячене всім, хто боровся і бореться за свободу і незалежність України, наражаючи на небезпеку своє здоров'я і життя. Свято встановлено насамперед на честь лицарів Київської...

Шановні мешканці Болехівщини!

20 лютого ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, їх відвагу, силу духу і стійкість у боротьбі за наше європейське майбутнє. Минуло вже сім років від того, як у Києві відбулися події, які навіки закарбувалися в трагічній, але героїчній історії нашої...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація