Болехівська міська рада отримала ноутбуки від Програми розвитку ООН в Україні
04 сер, 2023 0 Коментарів 362 Перегляди

Болехівська міська рада отримала ноутбуки від Програми розвитку ООН в Україні

1 серпня заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко та начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Івано-Франківської ОДА Ігор Фіняк передали матеріально-технічне обладнання від ПРООН в Україні для територіальних громад Прикарпаття. Болехівська міська рада отримала ноутбуки для забезпечення якісного надання адміністративних послуг жителям громади.

Під час здійснення передачі Богдан Футерко висловив подяку регіональній координаторці ПРООН в Івано-Франківській області Лесі Попелюх за сприяння та допомогу в реалізації цієї важливої ініціативи. Дане обладнання має велике значення для територіальних громад області, оскільки воно сприятиме підвищенню ефективності та розвитку цифрової інфраструктури у регіоні, що, у свою чергу, позитивно вплине на подальший розвиток та модернізацію різних сфер громадського життя.

Принагідно, Леся Попелюх зазначила, що передача обладнання відбувається в межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії, наданої через Посольство Великої Британії в Україні у партнерстві з Івано-Франківською обласною державною адміністрацією. 
«Техніка спрямована на потреби територіальних громад області, зокрема щодо надання адміністративних, соціальних, медичних та освітніх послуг, підтримки стійкості громад в умовах війни та сприянні інклюзивному, цифровому та сталому відновленню. В цей день ми передаємо ноутбуки, зарядні станції, моноблоки для забезпечення потреб громад». Також регіональна координаторка подякувала за обопільну співпрацю Богдану Футерку та представникам управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОДА.

«Наша плідна робота та спільні зусилля у галузі цифрового розвитку, надання широкого спектру державних послуг громадянам відіграють важливу роль у досягненні наших цілей в Івано-Франківській області», – наголосив начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Івано-Франківської ОДА Ігор Фіняк.

В свою чергу керівництво Болехівської міської ради та колектив працівників Центру надання адміністративних послуг висловлюють щиру подяку регіональній координаторці ПРООН в Івано-Франківській області Лесі Попелюх, Івано-Франківській обласній державній адміністрації, в тому числі заступнику голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Богдану Футерко, начальнику управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОДА Ігорю Фіняку та представникам управління Оксані Данилюк і Зоряні Слоті за плідну співпрацю й таку важливу для громади підтримку і допомогу в умовах війни.

Діяльність відділу організації надання адміністративних послуг виконавчого комітету Болехівської

Діяльність відділу організації надання адміністративних послуг виконавчого комітету Болехівської міської ради у сфері надання адміністративних послуг за 2022 рік Основна діяльність відділу організації надання адміністративних послуг виконавчого...

Зчитувачі ID-карток для ЦНАП м. Болехова

Центр надання адміністративних послуг Болехівської міської ради отримав від управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Івано-Франківської обласної військової адміністрації 4 безконтактні компактні зчитувачі ID-карток....

У Болехові за кошти місцевого бюджету завершили ремонт приміщення під ЦНАП

Уже незабаром у Болехові відкриється фронт-офіс та бек-офіс Центру надання адміністративних послуг, які виконуватимуть функції прийому документів та їх обробки. Як уже повідомляли раніше, Болехівська міська рада стала учасником міжнародної Програми...

0 Коментарів

Авторизація