У Болехові за кошти місцевого бюджету завершили ремонт приміщення під ЦНАП
05 лют, 2021 0 Коментарів 1 353 Перегляди

У Болехові за кошти місцевого бюджету завершили ремонт приміщення під ЦНАП

Уже незабаром у Болехові відкриється фронт-офіс та бек-офіс Центру надання адміністративних послуг, які виконуватимуть функції прийому документів та їх обробки.
Як уже повідомляли раніше, Болехівська міська рада стала учасником міжнародної Програми «U-LEAD з Європою» і отримала допомогу у створенні Центру надання адміністративних послуг для забезпечення доступу до необхідних мешканцям громади послуг в одному місці, у комфортних та прозорих умовах. У рамках Угоди про партнерство та співпрацю, центр надання адміністративних послуг Болехівської міської ради буде забезпечено меблями та комп’ютерною технікою, ознакуванням, інформаційними стендами та електронною системою керування чергою. Зі свого боку, Болехівська міська рада провела ремонт частини приміщення на першому поверсі на вул. Д.Галицького,39, де раніше діяв Пенсійний фонд України, під ЦНАП. 
Зокрема, під час проведення ремонту частини приміщення тут замінили внутрішні та зовнішні двері, відремонтували систему опалення та придбали новий газовий котел, оновили стіни та стелю, облаштували нову електропроводку, освітлення, на підлогу поклали плитку та ламінат. Окрім цього забезпечено безбар’єрний доступ – аби люди на інвалідних колясках могли безперешкодно потрапити до приміщення, обладнано також санітарну кімнату для осіб із обмеженими фізичними можливостями. 
Минулого тижня завершили монтаж нової системи протипожежного захисту та відеоспостереження. Триває встановлення системи охоронної сигналізації.
«Це справді велике досягнення, і ми пишаємося тим, що саме наша громада отримала можливість стати учасникам програми «U-LEAD з Європою». Реконструкцію приміщення на першому поверсі на вулиці Д.Галицького завершили, тривають останні приготування до відкриття установи. У рамках програми вже отримали комп'ютерне обладнання, ознакування, інформаційні стенди, очікуємо на забезпечення приміщення офісними меблями», - розповів міський голова Іван Яцинин. 

Інтеграція податкових послуг у ЦНАП - аналітична записка

Експерти напрямку з покращення якості надання адмінпослуг для населення Програми "U-LEAD з Європою" розробили аналітичну записку щодо інтеграції податкових послуг у ЦНАП. Експерти вважають, що найбільш масові податкові адміністративні послуги можуть...

З 01 січня 2021 року буде змінено графік роботи Центру надання адміністративних послуг Болехівської

Вчора, під час пленарного засідання 2 сесії Болехівської міської ради, депутати міської ради ухвалили рішення про графік роботи Центру надання адміністративних послуг Болехівської міської ради. Відповідно до рішення, графік роботи Центру надання...

ПЕРСОНАЛ ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ БОЛЕХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА АКТИВ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ

Минулого тижня компанія NIRAS Sweden AB, яка в рамках Програми «U-LEAD з Європою» працює над реалізацією Технічних Завдань щодо створення та модернізації центрів надання адміністративних послуг, завершила навчання для персоналу ЦНАП, інших...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація