Внутрішньо переміщені особи отримали допомогу від Благодійного фонду "Рокада"
13 гру, 2022 0 Коментарів 396 Переглядів

Внутрішньо переміщені особи отримали допомогу від Благодійного фонду "Рокада"

Теплі ковдри, подушки,  постільну білизну, рушники, дитячий, жіночий, чоловічий одяг, термоси, гігієнічні набори ???- таку допомогу отримали внутрішньо переміщені особи,  які зареєстровані та проживають на території Болехівської громади.

Допомогу передала команда Благодійного фонду "Рокада" від UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні. 
Домовленостей щодо співпраці міської влади з фондом задля покращення  гуманітарного забезпечення внутрішньо переміщених осіб було досягнуто за результатами низки зустрічей керівництва міста з представниками організації.?

Потребу саме у таких речах попереднього зібрали та подали представникам організації працівники територіального центру надання соціальних послуг м.Болехова. 

А сьогодні,  13 грудня 2022 року, представники Івано-Франківської філії Благодійної організації особисто роздали допомогу сім'ям з числа внутрішньо переміщених осіб. 

Дякуємо Благодійній організації "Рокада", що допомагає пережити складні часи людям, які втекли від війни чи втратили свої домівки. Небайдужість та вміння гуртуватися допоможе Україні Перемогти!??

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Внутрішньо переміщені особи, які проживають на території м. Болехова, можуть отримати гуманітарну допомогу - вершкове масло. Чекаємо на вас у адміністративному будинку на вул. Д.Галицького, 47 у м. Болехові з 10.00 до 15.00 год. Внутрішньо...

Благодійний фонд «Рокада» готовий надавати допомогу Болехівській громаді, яка прийняла понад 1600

Благодійний фонд «Рокада» є виконавчим соціальним партнером Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні. Івано-Франківська філія благодійної організації розташована в обласному центрі, охоплює місто й усю область та старається...

Внутрішньо переміщені особи, які мешкають на Болехівщині, отримали допомогу

Чергову допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у громаді, надали представники громадської організації «Центр сприяння економічного розвитку Калущини» у співпраці з Датською радою у справах біженців. Цього разу це 30 гігієнічних...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація