Звітувала староста Гузіївського старостинського округу Лідія Олевич
23 лют, 2023 0 Коментарів 414 Переглядів

Звітувала староста Гузіївського старостинського округу Лідія Олевич

Сьогодні, 23 лютого 2023 року, перед громадою звітувала староста Гузіївського старостинського округу Лідія Іванівна Олевич.
 На звіт старости завітали міський голова Іван Яцинин та перший заступник міського голови Василь Юрочко. Звіт старости проходив у сільському клубі с. Гузіїв.
Староста вже традиційно розпочала свій звіт із вшанування хвилиною мовчання пам’яті загиблих воїнів, що поклали своє життя у війні з російським агресором. Після ознайомлення присутніх із статистичними показниками,  Лідія Іванівна розповіла про господарську частини робіт, які проводилися на території старостинського округу у звітному періоді. А це - розчистка та підсипка доріг і вулиць у зимовий період, ремонт вуличного освітлення, прибирання канав, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, обрізка дерев і кущів та інші роботи.
Також староста зазначила, що після повномасштабного вторгнення росії в Україну постійно проводилася робота з внутрішньо переміщеними особами, адже в Гузівському старостинському окрузі проживали 85 осіб. На даний час залишилося проживати 15 внутрішньо переміщених осіб. Всім їм надавалися консультації та рекомендації щодо  реєстрації  і   отримання  гуманітарної  допомоги,   грошових  виплат  від   міжнародних  організацій, а також допомоги у вигляді продуктів харчування, пошуку   житла  тощо. 
Під керівництвом старости жителі  села постійно надавали  гуманітарну  допомогу   для  ЗСУ.
    Завершуючи свою доповідь Лідія Іванівна подякувала міському голові Іванові Яцинину, працівникам міської ради, всім і кожному зокрема, хто був поряд, хто допомагав, хто вносив пропозиції з покращення життя громади для процвітання старостинського округу.
    Мешканці громади порушували питання щодо поточного ремонту вулиць, покращення надання послуг пасажирських перевезень, благоустрою шкільного подвір’я тощо.
    Змістовно на кожне порушене питання надали відповіді жителям міський голова Іван Яцинин та перший заступник міського голови Василь Юрочко.
 

Староста Міжрічанського старостинського округу відзвітувала про роботу за минулий рік

Цього тижня стартувала звітна кампанія очільників старостинських округів Болехівської громади. Сьогодні, 23 лютого 2023 року, відбувся звіт старости Міжрічанського старостинського округу Лілії Герило перед громадою про проведену роботу в 2022 році....

Староста Козаківського старостинського округу відзвітував перед громадою про роботу за 2022 рік

Вчора, 22 лютого 2023 року, відбувся звіт старости Козаківського старостинського округу Михайла Іваніва перед громадою за період з 1 грудня 2020 року до 31 грудня 2022 року. Зібрання громади відбулось у сільському клубі. Участь у звіті взяв міський...

Староста Тисівського старостинського округу Володимир Савчук прозвітував про роботу перед громадою

Сьогодні, 20 лютого 2023 року, у Будинку культури села Тисова відбувся звіт старости Тисівського старостинського округу Володимира Савчука за період з 1 грудня 2020 року до 31 грудня 2022 року. Участь у звіті взяли міський голова Іван Яцинин,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

‼️ВАЖЛИВО‼️

‼️ВАЖЛИВО‼️

29 бер, 2024 0

Авторизація