Староста Міжрічанського старостинського округу відзвітувала про роботу за минулий рік
23 лют, 2023 0 Коментарів 441 Перегляд

Староста Міжрічанського старостинського округу відзвітувала про роботу за минулий рік

Цього тижня стартувала звітна кампанія очільників старостинських округів Болехівської громади. Сьогодні, 23 лютого 2023 року, відбувся звіт старости Міжрічанського старостинського округу Лілії Герило перед громадою про проведену роботу в 2022 році. Зібрання громади відбулось у сільському клубі. 

Цього дня поспілкуватися  із жителями округу, дати відповіді на всі важливі і актуальні для громади питання завітали міський голова Іван Яцинин та керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків.   Перш ніж розпочати звіт староста представила гостей, які прибули на зустріч з мешканцями округу. 

Відтак за пропозицією Лілії Герило присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв Революції Гідності, адже 20 лютого в Україні відзначали День пам’яті Героїв Небесної Сотні, та Героїв російсько-української війни, які віддали життя за спокійне і мирне життя кожного з нас. 

Староста розпочала свою доповідь з ознайомлення присутніх зі статистичними даними щодо кількості жителів, вікового складу населення, пільгових категорій, кількості господарств, приватних підприємств, переліку установ, організацій, які діють у селі тощо. Опісля розповіла про щоденну комунікацію з військовослужбовцями, які несуть службу на передовій, жителями громади, вирішення проблем різного характеру, порушених у зверненнях,  надання рекомендацій та консультацій.

Зупинилася й на роботі щодо покращення благоустрою та впорядкування території округу. Із досягнень, які вдалося реалізувати торік, староста назвала ремонт дороги Болехів-Міжріччя; прокладення інтернету в селі Заріччя; заміну світильників і ламп вуличного освітлення;  перекриття окремих ділянок даху спортзалу Міжрічанського ліцею, облаштування укриття у закладі, ремонт системи опалення  тощо.

Належну увагу, за словами старости, у селі приділяли і поточним проблемам: вчасному вивезенню сміття, покосу бур’янів, благоустрою й облаштуванню територій установ, кладовища. У центрі уваги старости були і жителі, які потрапили у складні життєві обставини, діти пільгових категорій, ветерани.

Лілія Герило відзначила, що незважаючи на зроблене, ще є багато над чим працювати. Пріоритетними залишаються питання утримання доріг державного і комунального значення; облаштування трьох зупинок у старостинському окрузі; облаштування території незавершеного будівництва (довгобудів); зрізка дерев на сільському кладовищі; завершення будівництва вуличного освітлення; перекриття адмінбудівлі старостинського округу; придбання та монтаж огорожі навколо сільського клубу, заміна огорожі на території Міжрічанського ліцею; капітальний ремонт санвузлів, спортивного залу і спортивних майданчиків Міжрічанського ліцею; встановлення дитячих майданчиків тощо.

Завершуючи звіт, староста подякувала односельцям, котрі брали активну участь у допомозі військовим, допомагали словом і ділом, підтримували, тим, хто долучається до розвитку округу, небайдужій активній молоді, громадським активістам за сумлінну працю та активну життєву позицію.

Після доповіді усі присутні мали змогу отримати відповіді на свої запитання. Жителі громади були активні, звучало чимало запитань,  на які детально відповіли міський голова Іван Яцинин та керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків. 

Мешканці громади порушили питання щодо ремонту доріг, закладів бюджетної сфери та об’єктів інфраструктури, надання послуг пасажирських перевезень, земельних відносин тощо.

Староста Козаківського старостинського округу відзвітував перед громадою про роботу за 2022 рік

Вчора, 22 лютого 2023 року, відбувся звіт старости Козаківського старостинського округу Михайла Іваніва перед громадою за період з 1 грудня 2020 року до 31 грудня 2022 року. Зібрання громади відбулось у сільському клубі. Участь у звіті взяв міський...

Староста Тисівського старостинського округу Володимир Савчук прозвітував про роботу перед громадою

Сьогодні, 20 лютого 2023 року, у Будинку культури села Тисова відбувся звіт старости Тисівського старостинського округу Володимира Савчука за період з 1 грудня 2020 року до 31 грудня 2022 року. Участь у звіті взяли міський голова Іван Яцинин,...

Староста Міжрічанського старостинського округу відзвітувала перед громадою про роботу за рік

Стартувала звітна кампанія очільників старостинських округів Болехівської громади. Вчора, 20 лютого 2022 року, відбувся звіт старости Міжрічанського старостинського округу Лілії Герило перед громадою про проведену роботу у 2021 році. Зібрання...

0 Коментарів

Авторизація