Про важливі рішення - із сесійної зали
28 чер, 2023 0 Коментарів 540 Переглядів

Про важливі рішення - із сесійної зали

Вчора, 27 червня 2023 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося друге пленарне засідання чергової 30 сесії Болехівської міської ради. Участь у її роботі взяли 22 депутати міської ради. Ознайомившись з порядком денним, до якого було включено 78 питань, депутати затвердили його зі змінами. Зокрема, за пропозицією депутатів із порядку денного виключили питання, що стосувалося що стосувалося  затвердження переліку доріг комунальної власності територіальної громади, які планується ремонтувати у 2023 році

Відтак заступник міського голови Ілона Калитин  ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження штатного розпису КНП «Болехівська ЦМЛ».  Після активного обговорення та внесення змін до проєкту рішення депутати підтримали його.

Опісля депутати  затвердили Програму забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи у Болехівській територіальній громаді на 2022 – 2025 роки, Програму розвитку та фінансової підтримки центру акушерства та гінекології комунального некомерційного підприємства,  Програму підтримки породіль у Болехівській міській територіальній громаді на 2023 рік. А  також внесли зміни до міської Програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували  у складі  добровольчих формувань, учасників бойових дій  та інших громадян, які залучалися та брали безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської  федерації проти України, починаючи  з 20 лютого 2014 року, на 2023 рік. 

Серед основних проектів рішень, які були винесені на розгляд ради, - «Про внесення змін до бюджету Болехівської міської територіальної громади на 2023 рік».  Його депутати ухвалили зі змінами. Зокрема, місцеві обранці запропонували виділити кошти на капітальний ремонт Болехівської дитячо-юнацької спортивної школи, зменшивши на 200 тис. грн. проєкти на брукування пішохідних доріжок у ДНЗ «Веселка» та на вул. Шкільній.

На засіданні депутати розглянули та затвердили фінансовий план Центру первинної медичної допомоги на 2024 рік. Схвальним рішенням прийняли у комунальну власність матеріальні цінності та комунальне майно, яке було отримано як гуманітарна допомога для місць компактного проживання ВПО.

Депутати також ухвалили звернення до Президента України Володимира Зеленського щодо скасування підвищення ціни на електроенергію для побутових споживачів і введення мораторію на підвищення цін/тарифів ЖКГ та  про недопущення внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану.

Відтак з метою увіковічення пам’яті видатних осіб і вшанування визначних історичних подій, що відбулися на території громади, обранці затвердили Положення з встановлення меморіальних дошок та пам’ятних знаків на території Болехівської територіальної громади. 
Схвальним рішенням надали дозвіл Філії «Болехівське лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» на спеціальне використання лісових ресурсів в Поляницькому регіональному ланшафтному парку місцевого значення в межах Болехівської територіальної громади на 2023 рік. Відповідно до нього, працівники підприємства будуть чистити узбіччя доріг від самосійних дерев та кущів. 

Одностайно погодили надання одноразових грошових допомог військовослужбовцям та членам їх сімей, одноразових допомог на лікування потребуючим жителям громади. Низку проектів рішень ухвалено також із питань, що регулюють земельні відносини. 
За підсумками другого пленарного засідання 30 сесії Болехівської міської ради  було  ухвалено 68 рішень. 

Ознайомитись з рішеннями другого пленарного засідання 30 сесії Болехівської міської ради можна буде згодом на сайті Болехівської міської ради в рубриці «Нормативні документи».

Відбулося засідання позачергової 31 сесії Болехівської міської ради

Сьогодні, 15 червня 2022 року, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина №212 від 14 червня 2023 року, відбулася позачергова 31 сесія Болехівськоїміської ради VІІI демократичного скликання. Взяти участь у роботі пленарного засідання...

Із сесійної зали

Вчора, 21 лютого 2023 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулася чергова 26 сесія Болехівської міської ради. Участь у її роботі засідання взяли 23 депутати міської ради. На порядок денний було винесено 106 питань. Перед початком...

Відбулося друге пленарне засідання чергової 17 сесії міської ради

У суботу, 5 березня 2022 року, відповідно до розпорядженням міського голови Івана Яцинина, було скликано друге пленарне засідання 17 сесії міської ради. Участь у пленарному засіданні взяли 19 депутатів міської ради. На порядку денному сесії були...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація