Відбулося позачергове пленарне засідання Болехівської міської ради
11 лип, 2023 0 Коментарів 331 Перегляд

Відбулося позачергове пленарне засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 11 липня 2023 року, відбулося пленарне засідання позачергової тридцять другої сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Для роботи у засіданні зареєструвалося 19 депутатів. Серед запрошених були керівники і працівники управлінь, відділів міськвиконкому та комунальних підприємств.

Перед початком розгляду питань порядку денного присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх воїнів, загиблих у боротьбі з військовими формуваннями російської федерації.

Відтак депутати перейшли до погодження порядку денного, до якого за пропозицією міського голови Івана Яцинина увійшов один проєкт рішення, що стосувався внесення змін до міського бюджету на 2023 рік.

Під час обговорення порядку денного представники депутатського корпусу запропонували повернутися до розгляду питання, яке не ухвалили минулої сесії. Воно стосувалося затвердження переліку доріг комунальної власності територіальної громади, які потребують ремонту в 2023 році. Цю пропозицію підтримали 11 депутатів із присутніх у залі.

Однак порядок денний зі змінами обранці не затвердили. За документ зі змінами проголосувало лише 11 депутатів із 14 необхідних для ухвалення рішення.

Опісля за пропозицією депутатів рада вдруге повернулася до голосування за проєкт порядку денного без врахування змін до документа. Такий порядок денний обранці погодили одностайно та перейшли до розгляду проєкту рішення.

Його доповіла начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб. Проєкт рішення передбачав збільшення обсягу доходів загального фонду бюджету міської територіальної громади на суму 57,76576 тис. гривень і спрямування цих коштів на видатки споживання (оплату за  електроенергію, водопостачання та водовідведення). Ці кошти надійшли Болехівській міській раді з державного бюджету, як відшкодування за спожиті енергоносії внутрішньо переміщеними особами, які проживали у об’єктах комунальної сфери. А також здійснення перерозподілу бюджетних призначень та виділення субвенції обласному бюджету на співфінансування для придбання шкільного автобуса на суму 148,9 тис. гривень. Решта суми на придбання автобуса, а це близько 2,7 млн.гривень, буде виділено з обласного бюджету. Такі зміни депутати погодили одноголосно. 

Під час обговорення питань у блоці «Різне» представники депутатського корпусу цікавилися ходом проведення поточного ремонту комунальних доріг у місті та водночас здійсненням контролю за роботами. 
 
Відеозапис трансляції засідання Болехівської міської ради можна переглянути за посиланням: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1061478118168218&id=100068974097396

Відбулося засідання позачергової 31 сесії Болехівської міської ради

Сьогодні, 15 червня 2022 року, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина №212 від 14 червня 2023 року, відбулася позачергова 31 сесія Болехівськоїміської ради VІІI демократичного скликання. Взяти участь у роботі пленарного засідання...

Відбулося позачергове пленарне засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 27 січня 2023 року, відбулося пленарне засідання позачергової двадцять четвертої сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Перед початком розгляду питань порядку денного присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять...

Роботу 10 сесії Болехівської міської ради завершено

Сьогодні. 5 липня 2021 року, відбулося друге пленарне засідання 10 сесії Болехівської міської ради 8-го демократичного скликання. В роботі засідання взяли участь депутати та працівники виконавчих органів міської ради, керівники підприємств та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація