Проведено зустріч із сім’ями загиблих Героїв
11 сер, 2023 0 Коментарів 322 Перегляди

Проведено зустріч із сім’ями загиблих Героїв

Сьогодні, 10 серпня, у Народному домі м. Болехова відбулася зустріч заступника міського голови Ілони Калитин із членами сімей загиблих захисників України в російсько-українській війні. На зустрічі також були присутні представники управління праці та соціального захисту населення; центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді; управління освіти; відділу культури; служби у справах дітей Болехівської міської ради;  відділу «Болехівське бюро правової допомоги» Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги; уповноважена особа відділу обслуговування громадян (сервісного центеру №2) ГУ ПФУ в Івано-Франківській області; консультант Болехівського відділення Калуської філії Івано-Франківського ОЦЗ; та представник спілки сімей загиблих Героїв в Долинській ОТГ Микола Сливчук.

Зустріч розпочалась із вшанування пам’яті загиблих Героїв хвилиною мовчання.
Розглянули питання, які потребували роз’яснень зі сторони органів місцевого самоврядування.
Під час зустрічі начальниця відділу персоніфікованого обліку та контролю за правильністю призначення та виплати пенсій Долішна Надія Тарасівна розповіла присутнім про пільги, які передбачені законодавством для членів сімей загиблих Героїв. Також відповіла на всі питання, які цікавили учасників розмови.

Ознайомила з наявними у центрі зайнятості вакансіями та можливістю отримати виплату по безробіттю консультант Болехівського відділу Калуської філії Івано-Франківського ОЦЗ Бунковська Тетяна Ігорівна.

У процесі обговорення порушувалося питання щодо надання земельних ділянок у власність, пільгового проїзду та житлові питання.
У ході зустрічі обговорили також  питання встановлення надмогильних пам’ятників на могилах загиблих Захисників та встановлення меморіальних дошок.
Загалом зустріч пройшла конструктивно, злагоджено та інформативно.
Заступник міського голови зазначила, що громада шанує пам’ять про наших Героїв, які загинули, захищаючи Батьківщину, та звернула увагу, що органи місцевого самоврядування всіляко підтримуватимуть членів сімей загиблих і в межах своєї компетенції готові завжди допомагати.

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у зустрічі голови Калуської РДА Жанни Табанець з родинами

Внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України сотні тисяч наших співгромадян стали на захист незалежності та суверенності нашої держави. Жорстока війна, на жаль, забирає кращих з тих, хто боронять право українців на...

Підписано меморандум про співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги

Сьогодні, 2 червня 2021 року, відбулася робоча зустріч міського голови Івана Яцинина з керівником Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмилою Желізняк. Участь у заході взяли також заступниця міського голови...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Відповідно до розпорядження міського голови, 26 листопада 2019 року о 10.00 год. у Болехівській міській раді (кабінет міського голови) відбудеться чергове пленарне засідання 48 сесії Болехівської міської ради VІI демократичного скликання. Передує...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація