Міський голова Іван Яцинин взяв участь у зустрічі голови Калуської РДА Жанни Табанець з родинами загиблих Героїв
06 чер, 2022 0 Коментарів 524 Перегляди

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у зустрічі голови Калуської РДА Жанни Табанець з родинами загиблих Героїв

Внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України сотні тисяч наших співгромадян стали на захист незалежності та суверенності нашої держави. Жорстока війна, на жаль, забирає кращих з тих, хто боронять право українців на свободу та гідність. Тому важливою є реалізація державної політики щодо соціального захисту родин загиблих захисників України.
      3 червня у Калуші під керівництвом начальника районної військової адміністрації Жанни Табанець відбулася зустріч із родинами Героїв, які загинули в російсько-українській війні.
      У нараді взяли участь заступник голови РДА Ярослава Гасяк, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Вібла, начальник відділу в Івано-Франківській області Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець, в. о. директора департаменту соціальної політики ОДА Уляна Миронюк, голова громадської організації «Івано-Франківська обласна спілка члені сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО» Степан Чомко, голови територіальних громад району, працівники управління соціального захисту населення РДА, представники територіальних громад, відповідальні за соціальний захист людей, представники  Калуського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та члени родин загиблих (померлих) захисників і захисниць України. Від Болехівщини участь у заході взяв міський голова Іван Яцинин.
Під час зустрічі із родинами загиблих Героїв представники влади обговорили актуальні питання соціального захисту. 
      Розпочалося все з хвилини мовчання у пам'ять за всіма загиблими українцями в цій війні.
      «У такий непростий час, коли триває війна в Україні, важливо підтримувати родини загиблих Героїв, адже їхні рідні віддали за нас найдорожче – своє життя. Ми всі перед ними у невиплатному боргу і можемо зробити тільки одне - гідно використати шанс на вільне майбутнє, яке вони нам виборюють», - наголосила Ж. Табанець.
      В. Веркалець розповів про стан реалізації державної політики у сфері соціального захисту сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.
      Про стан виплати одноразової грошової допомоги членам сімей загиблих, жителям Калуського району йшлося підчас доповіді Ірини Балан, головного спеціаліста командування Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
      Також детально проінформували про соціальні пільги, доступні членам родин загиблих Героїв відповідно до чинного законодавства України.
      Зустріч пройшла у формі діалогу про подальшу співпрацю, де кожен вислухав один одного та отримав відповіді на запитання.
      На завершення зустрічі Ж. Табанець підсумувала, що соціальний захист родин загиблих Героїв постійно перебуває у центрі уваги керівництва райдержадміністрації і територіальних громад, а отже, рідним загиблих захисників надаватиметься вся можлива допомога та підтримка.

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у щоденній нараді у Калуській районній військовій

Вчора, 28 лютого 2022 року, у м.Калуші відбулася нарада під керівництвом начальника Калуської районної військової адміністрації Жанни Табанець, за участю народних депутатів Едуарда Прощука, Олександра Матусевича та голів територіальних громад...

Робоча зустріч у міського голови

Вчора, 13 квітня 2021 року, у Болехівській міській раді відбулася робоча зустріч міського голови Івана Яцинина та голови Калуської районної державної адміністрації Жанни Табанець. Участь у ній взяли перший заступник голови Калуської районної...

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у нараді ОДА щодо надання соціальних послуг у ОТГ

Сьогодні міський голова Іван Яцинин та начальник управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому Мирослава Печененко взяли участь у нараді під головуванням заступника голови облдержадміністрації Світлани Онищук. Продовжуючи освітній...

0 Коментарів

Авторизація