Чергова 42 сесія міської ради відбулася: які рішення ухвалено
08 травень, 2024 0 Коментарів 65 Переглядів

Чергова 42 сесія міської ради відбулася: які рішення ухвалено

Сьогодні, 8 травня 2024 року, відбулося засідання чергової сорок другої сесії Болехівської міської ради. Для роботи у пленарному засіданні зареєструвалися 18 депутатів із 26 обраних. Участь у сесії взяли також керівники управлінь,  відділів виконавчого комітету Болехівської міської ради, старости старостинських округів та громадськість. 
Роботу в сесійній залі розпочали із вшанування пам'яті загиблих військових та мирних жителів унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 
Відтак депутатський корпус погодив порядок денний засідання у кількості 72 питання та перейшов до їх розгляду. 
Найперше обранці внесли зміни до бюджету Болехівської міської територіальної громади  на 2024 рік. Зокрема, за рахунок субвенції з обласного бюджету 550,0 тис. гривень спрямували на облаштування споруд цивільного захисту (укриттів) у закладах освіти громади; 60,0 тис. гривень - на співфінансування реалізації заходів ґрантового проєкту «Дендрологічний парк коледжу: простір для навчання, дослідження та квестів»; 970,0 тис. гривень - на придбання відеогастроскопа у комплекті для КНП «Болехівська ЦМЛ». Додатково виділили 880,0 тис. гривень вільного залишку коштів загального фонду бюджету міської територіальної громади управлінню праці та соціального захисту населення на міську програму підтримки сімей загиблих, зниклих безвісти, постраждалих учасників Революції Гідності. 

Відтак рада погодила надання матеріальних допомог військовослужбовцям, які беруть чи брали участь у здійсненні заходів із забезпечення  національної безпеки і оборони України, пораненим та рідним безвісти зниклих військових, а також жителям громади на лікування.
Схвальними рішеннями внесено зміни до міських соціальних програм у частині збільшення їх фінансування на 2024 рік. 

На виконання рішення Ради оборони області депутати також внесли зміни до структури виконавчих органів Болехівської міської ради. Зокрема, не змінюючи загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, утворено сектор мобілізаційної та оборонної роботи. 

На засіданні затвердили Положення про платні медичні послуги в комунальному некомерційному підприємстві "Болехівська центральна міська лікарня", а також звіти про виконання низки міських цільових соціальних програм з питань молодіжної політики, оздоровлення та відпочинку дітей, розвитку футболу, фізичної культури та спорту. 

Більшістю голосів депутатський корпус ухвалив звернення Болехівської міської ради до Верховної Ради України щодо неприпустимості підвищення акцизів на пальне та погодив дострокове припинення повноважень депутата Болехівської міської ради Гошовської Мар’яни Степанівни.

Міські обранці підтримали й проєкт рішення щодо створення Комунального підприємства  «Болехів-АГРО», яке  буде займатися виробництвом сільськогосподарської продукції та іншою господарською діяльністю. 

Серед іншого депутати ухвалили низку питань щодо врегулювання земельних відносин. 
Докладніше з документами можна ознайомитися за покликанням: https://www.vote.bolekhiv-rada.gov.ua/.../xlii-%D1%81%D0.../

Позачергова 39-та сесія Болехівської міської ради не відбулася

Сьогодні, 9 січня 2024 року, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, було відкрито засідання позачергової 39-ї сесії Болехівської міської ради. На засідання прибули 14 депутатів міської ради, керівники та працівники відділів,...

36-та сесія міської ради завершила роботу: коротко про ухвалені рішення

Сьогодні, 31 жовтня, Болехівська міська рада продовжила роботу 36-ї сесії. Для участі у другому пленарному засіданні зареєструвалися 18 депутатів міської ради із 26 обраних. Присутні розпочали роботу із хвилини мовчання, якою вшанували пам’ять...

Майже 6 мільйонів гривень, які планували спрямувати на утримання комунальних доріг, виділили на ЗСУ

Таке рішення депутати Болехівської міської ради ухвалили сьогодні, 17 липня 2023 року, на позачерговому пленарному засіданні 33-ї сесії Болехівської міської ради. Сесія відбулася під головуванням міського голови Івана Яцинина у приміщенні міської...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація