Чергове пленарне засідання Болехівської міської ради відбулося з дотриманням карантинних обмежень
10 чер, 2020 0 Коментарів 623 Перегляди

Чергове пленарне засідання Болехівської міської ради відбулося з дотриманням карантинних обмежень

Сьогодні, 10 червня 2020 року, відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Головував на сесії міський голова Богдан Мельник, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 16 депутатів міської ради. Участь у роботі 52 сесії взяли також начальник управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації Володимир Стебницький, депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Черневий, керівник Калуської місцевої прокуратури Івано-Франківської області Роман Павлів, керівники управлінь, відділів міськвиконкому, громадськість краю.
Перед початком пленарного засідання міський голова Богдан Мельник вручив Грамоту виконавчого комітету Болехівської міської ради за активну життєву позицію, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста Болехова, багаторічну сумлінну та плідну працю та з нагоди ювілейного дня народження Володимиру Стебницькому.
Свою роботу депутати розпочали із затвердження порядку денного. 
Після цього міські обранці заслухали проєкти рішень про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Болехова за 2019 рік та про Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Болехова на 2020 рік, з якими присутніх ознайомила головна спеціалістка з питань економіки, зовнішньоекономічної діяльності та туризму відділу житлово-комунального господарства будівництва, транспорту, екології, благоустрою міськвиконкому Галина Васильків.
З результатами діяльності Калуської місцевої прокуратури на території Болехівської міської ради ознайомив керівник Калуської місцевої прокуратури Івано-Франківської області Роман Павлів.

(Детальніше з інформацією можна ознайомитися у довідці
)

Відтак депутати Болехівської міської ради внесли зміни до міського бюджету на 2020 рік та до фінансового плану КНП “Центр первинної медичної допомоги” Болехівської міської ради Івано-Франківської області на 2020 рік. Окрім цього затвердили Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану, а також фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Болехівська центральна міська лікарня» Болехівської міської ради Івано-Франківської області.
​​​​
Одноголосно депутати погодили надання дозволу Болехівському комбінату комунальних підприємств на укладання договору з ПрАТ «Шкіряник» та про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Болехова.
Ствердними були рішення обранців і при розгляді питань, що стосувалися надання матеріальної допомоги громадянам Болехівщини. 
Депутатський корпус підтримав низку проєктів, які стосувалися впорядкування земельних відносин. Зокрема, ухвалено проєкти рішень щодо затвердження проєктів землеустрою щодо відведення та надання земельних ділянок у власність, затверджено технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок у власність, надано дозволи на виготовлення проєктів землеустрою та технічних документацій із землеустрою та інші. 

Болехівська міська рада провела чергове пленарне засідання

Сьогодні, 25 лютого 2020 року, відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Головував на сесії міський голова Богдан Мельник, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 15 депутатів міської ради. Участь у роботі 51 сесії...

Відбулося перше у цьому році пленарне засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 21 січня 2020 року, відбулося перше у цьому році чергове засідання 50 сесії Болехівської міської ради. Головував на сесії міський голова Богдан Мельник. Для роботи у пленарному засіданні зареєструвалися 18 депутатів міської ради. Участь у...

Болехівська міська рада провела 46 пленарне засідання

Сьогодні, 24 вересня 2019 року, відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Головував на сесії, відповідно до розпоряджень міського голови, секретар міської ради Ігор Герецький. Участь у роботі 46 пленарного засідання...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація