Болехівська міська рада провела чергове пленарне засідання
25 лют, 2020 0 Коментарів 1 902 Перегляди

Болехівська міська рада провела чергове пленарне засідання

Сьогодні, 25 лютого 2020 року, відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Головував на сесії міський голова Богдан Мельник, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 15 депутатів міської ради. Участь у роботі 51 сесії взяли також депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Черневий, керівники управлінь, відділів міськвиконкому, громадськість краю.
Свою роботу депутати розпочали із затвердження порядку денного. 
Після цього міські обранці затвердили звіт міського бюджету за 2019 рік та внесли зміни до міського бюджету на 2020 рік.
Ствердними рішеннями депутати затвердили Правила благоустрою території міста Болехова Івано-Франківської області; звіт про здійснення державної регуляторної політики виконавчим комітетом Болехівської міської ради у 2019 році; внесли зміни до Положення про комісію для надання матеріальної допомоги громадянам, які проживають на території Болехівської міської ради; передали в оренду Головному управлінню Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області та комунальному некомерційному підприємству «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» комунальне майно, а також продовжили термін дії договору оренди комунального майна (нежитлового приміщення), що належить до комунальної власності.
Окрім цього, міські обранці заслухали звіт голови правління громадської організації «Футбольний клуб «Карпати» Болехів» та отримали відповіді на поставлені запитання.
Позитивними були рішення обранців і при розгляді питань, що стосувалися надання матеріальної допомоги громадянам Болехівщини. 
Депутатський корпус підтримав низку проектів, які стосувалися впорядкування земельних відносин. Зокрема, ухвалено проєкти рішень щодо затвердження проєктів землеустрою щодо відведення та надання земельних ділянок у власність, затверджено технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок у власність, вихід із членів особистого селянського господарства громадян, поновлено строки дії договорів оренди земельних ділянок, надано дозволи на виготовлення проектів землеустрою та технічних документацій із землеустрою тощо. 

Відбулося перше у цьому році пленарне засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 21 січня 2020 року, відбулося перше у цьому році чергове засідання 50 сесії Болехівської міської ради. Головував на сесії міський голова Богдан Мельник. Для роботи у пленарному засіданні зареєструвалися 18 депутатів міської ради. Участь у...

На пленарному засіданні затвердили міські цільові Програми на наступний рік

Сьогодні, 26 листопада 2019 року, відбулася чергова 48 сесія Болехівської міської ради VII демократичного скликання. Головував на пленарному засіданні міський голова Богдан Мельник. Для роботи у 48 сесії зареєструвалося 15 депутатів міської ради....

Болехівська міська рада провела 46 пленарне засідання

Сьогодні, 24 вересня 2019 року, відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Головував на сесії, відповідно до розпоряджень міського голови, секретар міської ради Ігор Герецький. Участь у роботі 46 пленарного засідання...

0 Коментарів

Авторизація