УВАГА! ФЕЙК!
22 жов, 2020 0 Коментарів 1 755 Переглядів

УВАГА! ФЕЙК!

Шановні мешканці Болехівщини! 

Бурхливий розвиток технологій надає кожному індивіду широкі можливості для вираження своїх думок, поглядів і переконань. Одним із таких засобів є мережа Інтернет. Однак, нові можливості створють й передумови для порушення прав інших осіб та поширення недостовірної інформації.

Вчора, 21 жовтня 2020 року, з метою чергової спроби маніпулювати думкою громадськості в інформаційному полі з’явилася неправдива інформація, що шкодить репутації Болехівської міської ради.

Недостовірну інформацію опублікував підприємець, депутат двох скликань Верховної Ради України, кандидат у депутати Івано-Франківської обласної ради Шевченко Олександр Леонідович у соціальній мережі Фейсбук на своїй особистій  сторінці (відео та скріншот зі сторінки додається).

Політик у зверненні до громади заявив, що пропонував міській раді зробити всі мережі впродовж тижня-двох максимум, а допис доповнив словами: «...Ми свого часу пропонували місту допомогу з налагодженням водовідведення, щоб якомога швидше відновити всю дорогу. Але віз і нині там. Зараз інша фірма цим займається, побачимо, що з того вийде...». 

З цього приводу офіційно повідомляємо, що це неправдива інформація. Вищенаведені висловлювання Шевченка О. Л. - це його суб’єктивні міркування, які нічим не підтверджуються. Болехівська міська рада не отримувала офіційної пропозиції від Шевченка О. Л. щодо будівництва мереж. А міський голова Богдан Мельник ніякими засобами комунікації не спілкувався з Шевченком О.Л.
Виконавців робіт з будівництва мереж водопостачання та каналізаційних мереж у місті Болехові було визначено через проведення електронних торгів у системі публічних закупівель ProZorro. Участь в цих торгах Шевченко О.Л. та ТОВ «ПБС» не брали. 

У час передвиборчих перегонів ми знову переконуємося, що  кандидати різних рівнів використовують «чорний піар» та «брудні» технології як засіб обману виборців і очорнення іміджу влади. У цих змагання вони хочуть здобути перемогу будь-якою ціною, тож  вдаються до різних методів. У їхній стратегії негатив передвиборчих меседжів має подіяти на користь іншого. І байдуже, якою ціною. Схоже, крім бруду та неправдивої інформації, деяким кандидатам просто нема чого запропонувати виборцю.
Ще раз наголошуємо, що неправдиві дані про діяльність міської ради публікуються, щоб дискредитувати владу й таким способом здобути голоси виборців на свою користь. Тож, шановні виборці, мусимо все проаналізувати і зробити правильний вибір!

Болехівська міська рада


Болехівська міська рада затвердила символіку територіальної громади

Враховуючи історичні, культурні, соціально-економічні та інші місцеві особливості і традиції громади, важливе значення символіки у процесі національного відродження, з метою збереження історичної спадщини, реалізації права територіальної громади...

Депутати Болехівської міської ради ухвалили звернення щодо завершення ремонту автомобільної дороги

Сьогодні, 7 липня 2020 року, відповідно до розпорядження міського голови, у Народному домі відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Головував на сесії міський голова Богдан Мельник, для роботи у пленарному засіданні...

Бюджетна комісія міської ради обговорила фінансові питання

Сьогодні, 25 жовтня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли голова комісії Марія...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація