Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
28 жов, 2021 0 Коментарів 535 Переглядів

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

   Сьогодні, 28 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного внесли 11 питань. У засіданні взяли участь 14 членів виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів міськвиконкому.
Насамперед, присутні розглянули проєкт рішення про виконання бюджету Болехівської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року. 
З метою здійснення основних заходів щодо впровадження та функціонування Громадського бюджету на території Болехівської територіальної громади, підтримано проєкт рішення про утворення  Експертної групи з питань громадського бюджету при виконавчому комітеті Болехівської міської ради. Опісля члени виконавчого комітету заслухали квартирні та житлові питання, а саме: про зарахування на чергу для покращення житлових умов, про визнання громадянина наймачем жилого приміщення та укладення договору найму, про намір продовження договору оренди приміщення Івано-Франківській дирекції АТ «Укрпошта» та Південно-Західному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ).  Також було розглянуто проєкт рішення про припинення дії посвідчення громадянки, яка проживає на території гірського населеного пункту, в зв’язку зі зміною місця проживання.
 Блок наступних питань стосувався захисту прав дітей. Розглянули умови запровадження та організацію функціонування послуги патронату над дитиною, що надаватиметься сім’єю патронатного вихователя, про визначення місця проживання малолітньої дитини, про участь батька у вихованні малолітніх дітей. 
За результатами засідання, 10 проєктів рішень були розглянуті, обговорені та підтримані, проєкт рішення «Про намір продовження договору оренди приміщень (на звернення Івано-Франківської дирекції АТ «Укрпошта») відкладено на наступне засідання виконавчого комітету.

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради

Вчора, 30 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. У роботі взяли участь 13 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь та відділів міськвиконкому, депутати міської ради, громадськість міста....

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 31 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. До порядку денного було внесено 13 питань. У засіданні взяли участь 14 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь та відділів...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

30 липня 2020 року у Болехівській міській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 9 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні члени виконкому розглянули 8...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація