Міжнародна гуманітарна організація "Людина в біді" надала допомогу переселенцям громади
29 чер, 2022 0 Коментарів 2 230 Переглядів

Міжнародна гуманітарна організація "Людина в біді" надала допомогу переселенцям громади

Мікрохвильові печі, холодильники, морозильні камери, пральні машини, духові шафи, мультиварки, електрочайники, м’ясорубки електричні, кухонні набори, електричні обігрівачі – це далеко не весь перелік  гуманітарної допомоги, яку отримала Болехівська громада для внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають у міському ліцеї. 

Її надала Міжнародна гуманітарна організація «Людина в біді» («People in Need», PIN), яка допомагає постраждалому внаслідок війни населенню необхідними продовольчими та промисловими товарами, засобами гігієни, надає психосоціальну підтримку, грошову допомогу та засоби для існування особам, які вимушено переселилися із зони бойових дій.

Ще наприкінці травня представники організації зустрічалися з міським головою Іваном Яцинином, щоб налагодити співпрацю та напрацювати спільні проєкти, які сприятимуть покращенню умов перебування в громаді осіб, переміщених з інших областей України через воєнні дії.

А нещодавно усе необхідне, відповідно до поданої потреби, волонтери організації доставили у Болехівський ліцей №1 «Академічний», де нині тимчасово проживає 45 внутрішньо переміщених осіб.

Серед отриманої допомоги є також розкладні ліжка, матраци, ковдри, подушки, ємності для води, набори посуду, каструль, продукти харчування тощо.

Щиро дякуємо Міжнародній гуманітарній організації "Людина в біді"за гуманітарний вантаж,  наданий для потреб тимчасово переміщених осіб, які знайшли прихисток у одному з комунальних закладів громади, за турботу та підтримку, за щирі і чуйні серця. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди і все буде Україна!

Вдячні за те, що не залишаєтесь осторонь війни в Україні та допомагаєте нам! Разом – до перемоги!

Внутрішньо переміщені особи, які мешкають на Болехівщині, отримали допомогу

Чергову допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у громаді, надали представники громадської організації «Центр сприяння економічного розвитку Калущини» у співпраці з Датською радою у справах біженців. Цього разу це 30 гігієнічних...

Отримали чергову допомогу для внутрішньо переміщених осіб

Завдяки Калуській районній військовій адміністрації Болехівщина отримала чергову допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у громаді. Цього разу її надали представники громадської організації «Центр сприяння економічного розвитку...

Понад 2300 людей зареєструвались у громаді як внутрішньо переміщені особи

У Болехівській громаді станом на 05.05.2022 зареєстровано вже понад 2300 внутрішньо переміщених осіб, які покинули свої домівки через повномасштабне російське вторгнення. Понад 100 евакуйованих людей розміщені у комунальних закладах громади, решта –...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація