Про важливі рішення із чергового засідання виконавчого комітету
31 сер, 2023 0 Коментарів 365 Переглядів

Про важливі рішення із чергового засідання виконавчого комітету

Про важливі рішення із чергового засідання виконавчого комітету

Відповідно до розпорядження міського голови, сьогодні, 31 серпня 2023 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Участь у ньому взяли 12 членів виконкому, керівники та головні спеціалісти відділів міськвиконкому, поліцейський офіцер громади та представник Благодійного фонду «Рокада». У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

З метою вирішення питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб, підтримки та захисту переміщеного бізнесу на територію громади на засіданні створили Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Болехівської міської  ради. Ініціатором створення такого консультативно-дорадчого органу при міськвиконкомі був Благодійний фонд «Рокада». Працівник по роботі з громадянами з питань регіонального розвитку цієї організації Андрій Кузь розповів членам виконкому, як працюватиме Рада ВПО, які завдання вирішуватиме та які буде мати повноваження. До складу ради ВПО включено внутрішньо переміщених осіб, які виявили намір брати активну участь у житті громади та стати членами ради, й представників органів місцевого самоврядування Болехівської міської ради. 


Члени виконавчого комітету також затвердили порядок призначення та реєстрації помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки.


Також була заслухана інформація про роботу поліцейського офіцера громади  Калуського РВП ГУНП в Івано-Франківській області, закріпленого за Болехівською територіальною громадою, за І півріччя 2023 року. Іван Яцинин, зокрема, доповів про стан дотримання правопорядку на поліцейській дільниці в межах Болехівської територіальної громади та вжиті заходи із запобігання правопорушень.


Відтак члени виконавчого комітету ухвалили низку рішень, що стосувалися сфери прав дітей. А також одноголосно підтримали проєкт рішення, що стосувався видалення аварійних зелених насаджень у зоні наближення рухомого складу поїздів на станції Болехів.


З усіх питань, які були винесені на засідання, були ухвалені відповідні рішення, одне питання  - відкладено на довивчення.  Ознайомитись з ухваленими рішеннями можна буде згодом на офіційному веб-сайті Болехівської міської ради у розділі «Нормативні документи», підрозділі «Рішення виконавчого комітету».















Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 9 травня 2023 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 12 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники та головні...

Відбулося засідання виконкому: про що говорили

Відповідно до розпорядження міського голови, сьогодні, 28 лютого 2023 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Участь у ньому взяли 14 членів виконкому, керівники управлінь, відділів міськвиконкому. У ході засідання було розглянуто...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 січня 2023 року, під головування міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 13 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники та головні...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація