Відбулося засідання виконкому: про що говорили
28 лют, 2023 0 Коментарів 519 Переглядів

Відбулося засідання виконкому: про що говорили

Відповідно до розпорядження міського голови, сьогодні, 28 лютого 2023 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Участь у ньому взяли 14 членів виконкому, керівники управлінь, відділів міськвиконкому. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Згідно з планом роботи виконавчого комітету члени виконкому заслухали питання щодо виконання бюджету Болехівської міської територіальної громади за 2022 рік, розгляду звернень громадян в управліннях та відділах міськвиконкому та стану виконавської дисципліни  в управліннях та відділах міськвиконкому у 2022 році.

Одноголосно ухвалили проєкти рішень щодо передачі дров з балансу Болехівського комбінату комунальних підприємств для потреб КЗ «Болехівська мистецька школа» та внутрішньо переміщених осіб, які проживають у комунальному секторі громади.

Члени виконавчого комітету також затвердили середню ціну на ритуальні послуги для забезпечення безоплатного поховання учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та постраждалих учасників Революції Гідності.

Відтак було ухвалено низку рішень, що стосувалися сфери прав дітей.

Загалом на засіданні ухвалили 15 рішень. Відповідно до регламенту та чинного законодавства усі ухвалені рішення згодом будуть оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради у рубриці «Нормативні документи» - «Рішення виконавчого комітету».

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Сьогодні, 15 грудня 2022 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 11 членів виконкому. Участь у його роботі взяли працівники управлінь та...

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні,7 грудня 2022 року, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, під головуванням міського голови Івана Яцинина. На засідання прибуло 10 членів виконкому. Участь у його роботі взяли працівники управлінь...

Про засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 30 червня 2022 року, під головування першого заступника міського голови Василя Юрочка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. У засіданні взяли участь 13 членів виконкому, начальники та спеціалісти...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація