Спи спокійно, солдате, спочивай з Богом, воїне Андрію…
11 лют, 2023 0 Коментарів 827 Переглядів

Спи спокійно, солдате, спочивай з Богом, воїне Андрію…

Вмиваючись слізьми попрощалася Болехівщина з молодим воїном Андрієм Федьківим, який загинув на жорстокій, кровопролитній, безжальній війні, розв’язаній росією проти мирних жителів України. 

Маленьке гірське село Бубнище за короткий проміжок часу прощається вже з другим Героєм-захисником. Але сьогодні ця біль пронизує всіх дуже боляче, адже пішов з життя молодий хлопець, який мав великі плани на майбутнє, хотів одружитися, ростити дітей, дбати про рідну матір. Але не судилося…. Клята війна забрала життя молодого воїна 3 лютого 2023 року. 

У Бубнищі знають і запам’ятають Андрія скромним, чуйним, добропорядним і чесним хлопцем. Ще зовсім недавно, в грудні, Андрій приїжджав додому, щоб востаннє попрощатися з батьком, який помер так і не дочекавшись сина з перемогою. А сьогодні на його рідному подвір’ї він зібрав сім’ю, родину, друзів, сусідів, побратимів, односельчан, однокласників, … 
Віддати останню шану, поклін і безмежну вдячність воїну та провести Андрія до місця останнього спочинку прийшли майже всі жителі старостинського округу, сусідніх сіл, Болехова, представники влади, військові, просто знайомі і незнайомі люди. 

Провести чин поховання з’їхалися священники з Болехівського, Долинського та Вигодського, Витвицького деканатів ПЦУ і УГКЦ. Поминальну панахиду відслужили біля рідного дому, а далі колона під тужливу мелодію оркестру рушила до церкви. 

Настоятель Свято-Покровського монастиря оо.Василіян УГКЦ, двоюрідний брат полеглого воїна отець Йосиф Щур під час проповіді закликав присутніх, незважаючи на всі болі і страждання, щиро молитися за Андрія, і вже найближчим часом Господь оселить душу його у країні живих, у місці світлому, де всі святі і праведні спочивають.

Поховали воїна з усіма військовими почестями, під залпи почесної варти та виконання Гімну України на кладовищі в рідному селі. 
Спи спокійно, солдате, спочивай з Богом, воїне Андрію, нехай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій Твоїй душі! Добра світла пам’ять про Тебе і вдячність за твій подвиг назавжди залишаться у наших серцях. ❤️❤️

У цю лиху скорботну годину висловлюємо найщиріші співчуття матері Галині, брату Михайлові, близьким та друзям полеглого воїна. Вічна і світла пам’ять Андрію, доземний уклін і щирі співчуття рідним. Нехай Господь дасть вам сили пережити таку втрату, горе, яке ніколи не мине, не забудеться, не зміліє. Бо найстрашніше – хоронити своїх дітей – таких молодих, дорогих та найкращих. 

Ми не знаємо, скільки горя ще принесе нам ця жорстока війна і скільки ще сердець матерів, дочок, сестер, дружин одягне у чорну хустину. Проте точно впевнені, що пам’ятатимемо тих, хто віддав за нас стукіт свого серця. ??
Царство небесне! Вічна слава і пам’ять захисникам і Героям України!????

Востаннє до рідного дому повернувся загиблий воїн Андрій Кваснишин

Сьогодні до рідного додому привезли тіло нашого захисника Кваснишина Андрія Володимировича. Назавжди… На щиті... На вічний спочинок… Не такої зустрічі всі чекали, але не судилося… Віддати шану своєму відважному воїну світла, який обороняв наш мир і...

У зажурі та з нестерпним болем зустріли жителі громади свого Героя Андрія Федьківа

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна... Вже вісім років наша країна втрачає кращих своїх синів і дочок, які захищають нас у війні з російською федерацією та її найманцями. Наш народ переживає найтрагічніші сторінки...

Додому востаннє повертається Герой України Андрій Федьків

Сьогодні, 10 лютого, Болехівська громада у скорботі зустрічає загиблого захисника України – 28-річного військового Федьківа Андрія Петровича. Прибуття кортежу з тілом загиблого очікується у місті Болехові орієнтовно о 13.30 годині. Прохання до...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація