До рідного дому назавжди повертається Герой України Гав’як Петро Володимирович
14 бер, 2023 0 Коментарів 417 Переглядів

До рідного дому назавжди повертається Герой України Гав’як Петро Володимирович

Сьогодні на Болехівську землю, у рідний Тисів, привезуть тіло нашого захисника Гав’яка Петра Володимировича, який віддав своє життя за Батьківщину під час бойового зіткнення з підрозділами збройних сил російської федерації у Верхньокам'янську Бахмутського району Донецької області. ??

Прибуття траурного кортежу із загиблим до  міста Болехова очікується орієнтовно о 10.00 год.  Колона з тілом Героя рухатиметься зі сторони Долини вулицею Данила Галицького - площею Івана Франка - вулицею Коновальця до села Тисова. 

Прийдімо і віддаймо останню шану українському воїну, сформувавши живий коридор маршрутом траурного кортежу. Підтримаймо рідних та проведімо нашого Героя, який загинув за кожного з нас, за мирне небо над Україною, за щасливе майбутнє своїх рідних та близьких!

Наша громада пишається кожним своїм захисником, кожним воїном, який взяв у руки зброю, кожним Героєм, який віддав за наш спокій своє життя...??

Співчуваємо рідним і близьким. Щиро розділяємо біль втрати. Ніколи не забудемо. І будемо завжди вдячні.

Прощання із загиблим захисником України відбудеться завтра, 15 березня 2023 року (про годину повідомимо згодом). Поховають воїна на місцевому кладовищі у Тисові. ??

Вічна пам’ять і слава Герою! 
Герої не вмирають…??Слава Україні! Героям Слава! ??

Додому востаннє повертається Герой України Андрій Федьків

Сьогодні, 10 лютого, Болехівська громада у скорботі зустрічає загиблого захисника України – 28-річного військового Федьківа Андрія Петровича. Прибуття кортежу з тілом загиблого очікується у місті Болехові орієнтовно о 13.30 годині. Прохання до...

Просимо гідно зустріти Героя і вшанувати його пам’ять!

Сьогодні до Болехова привезуть тіло загиблого бійця Цибика Василя Ярославовича, який героїчно боровся з підступним ворогом та віддав життя за Україну в битві з агресором на Донеччині. Прибуття траурного кортежу із загиблим до храму Верховенства...

До рідного дому привезли тіло загиблого Героя України Івана Прокіпчина

Сьогодні до рідного додому привезли тіло Героя, кращого сина України, Прокіпчина Івана Васильовича, який віддав своє життя стримуючи ворога, що підступно напав на нашу землю. Цей день сповнений гірким болем насамперед для батьків, рідних та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація