З нагоди відзначення Дня Героїв у Болехові відбулися військово-спортивні змагання «Воїн»
26 травень, 2023 0 Коментарів 734 Перегляди

З нагоди відзначення Дня Героїв у Болехові відбулися військово-спортивні змагання «Воїн»

24 травня 2023 року на території Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму відбулися військово-спортивні, національно-патріотичні змагання «Воїн» з нагоди відзначення Дня Героїв. У змаганнях взяли участь 7 команд із усіх загальноосвітніх навчальних закладів Болехівської територіальної громади та команда-господар із коледжу.

Розпочалися змагання із Державного Гімну та хвилини мовчання в пам’ять про всіх Героїв, котрі віддали своє життя у боротьбі за вільну та незалежну Україну. Опісля із привітальними словами перед присутніми виступили міський голова Іван Яцинин і директор Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму Юрій Черневий. Вони побажали юним патріотам наснаги, чесної боротьби, а головне - приємних емоцій та нових вражень.

Упродовж дня команди мали змогу набрати залікові бали у таких видах змагальної програми: стрільба з пневматичної гвинтівки, навісна переправа, смуга перешкод, розбирання й складання автомата, перетягування каната та національно-патріотична вікторина. Окрім цього, у перервах між змаганнями спортсмени брали участь у цікавих та веселих іграх, до яких люб’язно запрошували болехівські пластуни.

Також на території коледжу були розміщені різні локації, де всі бажаючі могли пограти у гігантські шашки, посмакувати свіжозварений трав’яний чай, послухати живе виконання пісень, ознайомитися із студентським життям навчального закладу, або просто відпочити у тіні комфортних альтанок.

Змагання виявилися настільки цікавими та захоплюючими, що ніхто незчувся, як по небу до них підкралися грозові хмари, а з ними і затяжний проливний дощ. Але навіть така несподіванка не змогла стати на заваді нашому військово-спортивному дійству. Команди дружно перемістилися до актового залу, де взяли участь у заключній національно-патріотичній вікторині та урочистому нагородженні переможців.
Для відзначення команд на сцену були запрошені заступник міського голови Ілона Калитин та директор Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму Юрій Черневий. Саме вони підвели підсумок змагального дня та нагородили тріумфаторів колоритними грамотами, медалями і кубками.

Третє місце у військово-спортивних, національно-патріотичних змаганнях «Воїн» дісталося Болехвському ліцею №1 «Академічний». Друге місце посіла команда Козаківського ліцею імені Катерини Мандрик-Куйбіди. Ну а чемпіонство святкувала команда Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму.

Підсумовуючи вищесказане, хотілося б висловити щиру подяку Болехівській станиці НСОУ ПЛАСТ за допомогу у проведенні змагань, управлінню освіти Болехівського міськвиконкому за розуміння, підтримку та сприяння участі команд ліцеїв у змаганнях, а також Прикарпатському фаховому коледжу лісового господарства та туризму, його дирекції, викладачам, працівникам та студентам, які радо відгукнулися на нашу ініціативу та на високому організаційному рівні прийняли змагання «Воїн» на своїх теренах.

У Болехові відбулися військово-спортивні змагання

03 липня 2016 року на міському стадіоні м.Болехова відбулися військово-спортивні змагання для дітей та юнацтва з нагоди відзначення на Болехівщині 75-ої річниці проголошення у м.Львові Акта відновлення української Держави та створення Українського...

МГО «Сонячна Січ» стала переможцем Всеукраїнської акції «З Батурином у душі – з Україною в серці»

25-27 травня у славетній козацькій столиці Батурин (Чернігівська область) пройшла акція спрямована на формування патріотичної свідомості молоді «З Батурином у душі – з Україною в серці». Все дійство проходило у вигляді наметового містечка. Програма...

У Болехові пройшли військово-спортивні, національно-патріотичні змагання «Воїн»

4 жовтня 2019 року на території Прикарпатського лісогосподарського коледжу пройшли військово-спортивні, національно-патріотичні змагання «Воїн» присвячені святкуванню 648-ї річниці м.Болехова. На жаль, бажання взяти участь у даному заході виявили...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація