Такі, як він — найкращі… Болехівщина попрощалася з Героєм Миколою Бомком
07 чер, 2023 0 Коментарів 387 Переглядів

Такі, як він — найкращі… Болехівщина попрощалася з Героєм Миколою Бомком

Дбайливий та успішний чоловік, син, батько 2 дорослих синів, взірцевий військовий. Працював в прикордонній службі України на пункті пропуску Рава – Руська, призваний до лав ЗСУ. Микола Дмитрович виконав свій чоловічий обов’язок і пішов захищати рідну країну від окупантів разом зі своїми синами. Та мабуть не знав Герой, що саме там в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району на нього чекає смерть. 

Сьогодні гіркий день, сповнений болю та туги для сім’ї, родини, побратимів по службі, знайомих, друзів та для всієї Болехівської територіальної громади, адже в останню дорогу на вічний спочинок провели загиблого  Героя Миколу Дмитровича Бомка.
Виконати свій священичий обов’язок перед загиблим захисником України та віддати останню шану зібралося чимало священників різних конфесій. Вони відслужили панахиду у Храмі Святої Великомучениці Параскеви. Попрощатися з Миколою прийшли багато людей… З повними очами сліз, з тугою на серці, з красивими букетами квітів у руках. Поховали воїна з усіма почестями на міському кладовищі. Прощались з Героєм традиційно - спільною молитвою,  під одночасні постріли почесної варти та виконання Гімну України. 

Добра світла пам’ять про загиблого воїна і вдячність за його мужність назавжди залишаться у наших серцях, такі як він найкращі. 

У цей скорботний день висловлюємо щирі співчуття матері, дружині, синам, рідним, друзям, побратимам по службі. Сумуємо та підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай опіка Всевишнього та спільні молитви полегшать гіркоту втрати і родинне горе. Світлий спомин про мужнього захисника України, справжнього патріота нашої держави назавжди залишиться в наших серцях.

Вічна пам’ять! Спочивай з миром солдате!
Герої не вмирають…Пам’ять про них на завжди залишиться в наших серцях!

Остання дорога додому!

Не такого повернення додому Героя Миколи Дмитровича Бомка чекала сім’я, родина, друзі та громада. Але несправедлива доля розпорядилась інакше. Сьогодні під звуки траурної мелодії до Болехівської громади назавжди привезли тіло загиблого Захисника...

Гідно зустріньмо тіло нашого Героя

З глибоким сумом та болем повідомляємо, що сьогодні додому на Болехівщину назавжди повертається тіло загиблого героя Миколи Дмитровича Бомка. Як уже повідомляли загиблий 50-річний захисник був штаб-сержантом, головним сержантом 1-го взводу...

У Болехові попрощалися з Героєм, який загинув на Донеччині

На жаль, жорстока війна продовжує забирати кращих та приносити горе в оселі українців. Сьогодні у громаді на національних прапорах — чорні стрічки. Болехівщина попрощалася ще з одним своїм Героєм. 3 жовтня, захищаючи рідну землю та її свободу, від...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Веселі старти

Веселі старти

21 бер, 2024 0

Авторизація