Герой Володимир Кондрат востаннє повернувся додому
02 сер, 2023 0 Коментарів 652 Перегляди

Герой Володимир Кондрат востаннє повернувся додому

Жорстока війна щодня забирає життя мужніх захисників України. Сини, батьки, брати, доньки – усі стали на захист своєї Батьківщини. На жаль, не всі вони повертаються додому. Війна забирає тих, хто, оберігаючи нас, не зміг вберегти себе. 

28 липня наша громада та Поляницький старостинський округ отримали сумне сповіщення про те, що 27 липня під час захисту Батьківщини, поблизу населеного пункту Ямпіль Краматорського району Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу від поранень несумісних з життям загинув наш земляк військовослужбовець Кондрат Володимир Іванович, 1979 року народження, з с.Бубнище.

Сьогодні Володимир востаннє повертається до рідного дому. Та на жаль – полеглим… До дому, де на нього чекають діти, дружина, мати та вся родина, Жителі Бубнища разом зі священниками зустріли Героя на початку села, взявши церковні хоругви, діти – з прапорами. І довгою колоною супроводжали Володимира додому дорогою у рідному селі. 

Несподівана смерть бійця стала непоправною втратою для родини та для всіх, хто його знав.
Важко, майже неможливо підібрати слова, аби висловити щирі співчуття та підтримку рідним. Невимовне горе і втрата... Душа кожного українця потопає у сльозах за загиблими ГЕРОЯМИ.

Разом з усією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. 
Чин похорону та прощання з Володимиром відбудеться завтра, 3 серпня 2023 року, об 11.00 год. Поховають українського захисника на кладовищі у рідному селі.

Просимо жителів громади гідно зустріти загиблого Героя Володимира Кондрата

Закликаємо мешканців Болехівської громади гідно зустріти Героя Володимира Кондрата, який загинув у бою захищаючи Україну від російського агресора. Траурний кортеж з тілом Героя вирушить з м.Долина сьогодні, 2 серпня 2023 року, о 10.00 годині та...

У Болехівській територіальній громаді знову оголошено Дні жалоби

Знову звістка про смерть вірного сина своєї країни Героя Володимира Кондрата лягла чорною плямою в серцях жителів Болехівської територіальної громади. Ще одна втрата, ще один біль для всіх. Важко, але ми знову втрачаємо найсильніших, найвідданіших...

Серце розривається від болю: Болехівщина втратила ще одного відважного воїна Володимира Кондрата

Болехівська громада не встигає оговтуватись від важких, трагічних звісток про втрату своїх найкращих синів. І ось знову страшна новина про загибель нашого земляка на сході держави... Цього разу із села Бубнище. Віддано та мужньо захищаючи...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація