Вітання, грамоти та квіти: у Болехівській громаді відзначили День працівника освіти
29 вер, 2023 0 Коментарів 601 Перегляд

Вітання, грамоти та квіти: у Болехівській громаді відзначили День працівника освіти

Щорічно в першу неділю жовтня всі освітяни відзначають своє професійне свято – День учителя. Напередодні в кожному куточку країни проходять різноманітні заходи з цієї нагоди. Не стала винятком і Болехівська громада. 

Сьогодні, 28 вересня, з нагоди відзначення професійного свята у Народному домі м.Болехова зібралася чимала когорта працівників освіти громади. 

Під час урочистостей педагогів вітали квітами, теплими словами вдячності за нелегкий труд, грамотами, піснями та грошовими винагородами.

Зворушливими словами на адресу працівників освітніх установ розпочав захід настоятель храму св. Архистратига с.Міжріччя Михаїла Володимир Савчин. Він побажав усім працівникам освіти Болехівщини міцного здоров'я,  творчих злетів, життєвих сил і щоб все те, чим педагоги діляться з дітьми, поверталося до них сторицею!

Щирі слова пошани та вдячності за невтомну щоденну працю, неоціненний вклад у розвиток освіти громади, творчий пошук, добро і щедрість душі, високий професіоналізм та життєву мудрість, лунали цього дня для працівників освіти від міського голови Івана Яцинина.
Звертаючись до присутніх Іван Васильович зазначив: «Саме ви, педагоги, відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої громади та України, бо діти – наше майбутнє. 
Військові дії у нашій державі значно ускладнили навчальний процес й змусили змінити його модель та стиль через постійні сигнали повітряних тривог та інші загрози. Та попри все освітній процес у наших закладах продовжується. 
Впевнений, що важкі часи випробувань минуть і навчальний процес повернеться у своє звичне русло, освітяни громади матимуть змогу спокійно працювати, а учні - навчатися у традиційних умовах, у мирі та безпеці».

У рамках святкування міський голова виконав приємну місію – нагородив грамотами виконавчого комітету кращих працівників освіти громади.

За багаторічну сумлінну працю на освітянській ниві, високий професіоналізм, ініціативу, наполегливість у роботі та з нагоди Дня працівників освіти від міського голови грамоти отримали учитель англійської мови Болехівського ліцею № 1 «Академічний» Хома Людмила Ігорівна, учитель початкових класів Болехівського ліцею № 1 «Академічний» Тимків Тетяна Богданівна, учитель музичного мистецтва, керівник гуртка Тисівського ліцею Блажків Едіта Збігневна, учитель образотворчого мистецтва, керівник гуртка Тисівського ліцею Матіїв Марія Степанівна, педагог-організатор Поляницького ліцею Глушко Марія Іванівна, заступник директора з виховної роботи Козаківського ліцею імені Катерини Мандрик-Куйбіди Марецька Надія Богданівна, учитель хімії Гузіївського ліцею Бецин Ольга Миколаївна, вихователь закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Веселка» Макота Леся Дмитрівна, керівник гуртка закладу позашкільної освіти «Будинку дитячої та юнацької творчості» Березан Анна Іванівна, бухгалтер управління освіти виконавчого комітету Болехівської ради Малендевич Світлана Олексіївна.

Зі словами вітань до присутніх звернувся й начальний управління освіти міськвиконкому Богдан Мельник. Він висловив педагогам сердечну вдячність за невтомну працю, великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, любов до дітей і рідного краю та вручив кращим педагогічним працівникам грамоти управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, ініціативу, наполегливість у роботі, значний особистий внесок на освітянській ниві та з нагоди відзначення Дня працівників освіти нагороджено учителя образотворчого мистецтва Болехівського ліцею № 1 «Академічний» Соболь Маріанну Стефанівну, учителя початкових класів Болехівського ліцею № 1 «Академічний» БЕРІЗКО Тетяну Тимофіївну, учителя математики та інформатики Болехівського ліцею № 2 «Науковий» Паніну Світлану Сергіївну, учителя фізичної культури Тисівського ліцею Гнатойка Василя Ярославовича, учителя географії Тисівського ліцею Хальпінську Лідію Мар’янівну, учитель початкових класів Поляницького ліцею Стрижку Оксану Юріївну, учителя початкових класів Козаківського ліцею імені КатериниМандрик-Куйбіди Мушак Марію Іванівну, учителя образотворчого мистецтва Міжрічанського ліцею Андрусишин Анну Степанівну, учитель математики Гузіївського ліцею Гарасим Оксану Миронівну, вихователя закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Веселка» Заставчук Галину Юріївну, вихователя-методиста закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Зірочка» Кагуль  Оксану Іванівну, вихователь закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Пролісок» Левкович Мар’яну Миронівну, керівник гуртка закладу позашкільної освіти «Будинку дитячої та юнацької творчості» Сеньків Світлану Іванівну, учителя оператора комп’ютерного набору Болехівського міжшкільного ресурсного центру МАГАС Мирославу Василівну, водія управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради Басистого Миколу Івановича.

Добрі побажання працівникам освітньої галузі також висловив голова профспілки Болехівської міської організації працівників освіти Ігор Берізко Освітянам, чия майстерність заслужила особливої відзнаки, від профспілкової організації вручили грамоти з грошовими винагородами.
Поміж святкових виступів та нагород освітян вітали їхні колеги - працівники Міжрічанського ліцею – та учні цього закладу, які підготували святкову програму.

Різножанрові яскраві концертні номери у талановитому виконанні подарували гарний, піднесений настрій винуватцям свята. Варто зауважити, що освітяни вкотре довели усім присутнім, що вони є не лише висококласними педагогами, а ще й надзвичайно талановитими творчими особистостями.

Хай щедрою буде до вас доля, шановні працівники освіти Болехівщини!
Нехай засіяна вашою невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки!  

У Болехові відзначили День міста

День міста в Болехові відзначають в першу неділю жовтня. Цьогоріч йому виповнилось 651! Багато років поспіль у цей день у місті було дуже людно і весело. Атмосфера Дня міста збирала жителів, друзів та гостей на святкову ходу, фестиваль, концерт....

У Болехові урочисто відзначили День медичного працівника

Сьогодні, 17 червня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника, який щорічно відзначають у третю неділю червня. Це одне з небагатьох свят, про яке знають і пам’ятають не лише працівники...

У Болехові відсвяткували День захисника України, День Українського козацтва та 77-у річницю

14 жовтня в День святкування Покрови Пресвятої Богородиці в м.Болехові на Співочому полі відзначали День захисника України, День Українського козацтва та 77-у річницю створення УПА. З нагоди цього свята біля пам’ятного Хреста Героям ОУН-УПА...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація