Напередодні свята - найщиріші вітання соцпрацівникам!
03 лис, 2023 0 Коментарів 369 Переглядів

Напередодні свята - найщиріші вітання соцпрацівникам!

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Це особливе свято, бо воно присвячене тим, хто віддає тепло сердець і доброту найменш захищеним верствам населення, які потребують уваги й підтримки.

День соціального працівника – це професійне свято для працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Болехова, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей міськвиконкому, управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому,  центру зайнятості, пенсійного фонду. А це десятки фахівців, покликаних стояти на сторожі соціальних гарантій наших громадян.

Вітаємо усіх вас зі святом!  Дякуємо за  самовіддану працю, за те, що в умовах повномасштабної війни справляєтеся з важкими викликами, працюєте з людьми та для людей, підтримуєте тих, кому найважче. Добра вам, натхнення у роботі, вдячності від людей, затишку у родинах та мирного неба над головою!

Сьогодні, 3 листопада, напередодні Дня працівника соціальної сфери, за сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята міський голова Іван Яцинин вручив грамоту виконавчого комітету директорці територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Болехова Олександрі Торко. 

У цій сфері Олександра Богданівна працює багато років. Тож вона, як ніхто інший, знає наскільки  важлива соціальна підтримка для її підопічних. Адже серед них – особи похилого віку, особи з інвалідністю, хворі, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги, та інші жителі громади, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Вітання, грамоти та квіти: у Болехівській громаді відзначили День працівника освіти

Щорічно в першу неділю жовтня всі освітяни відзначають своє професійне свято – День учителя. Напередодні в кожному куточку країни проходять різноманітні заходи з цієї нагоди. Не стала винятком і Болехівська громада. Сьогодні, 28 вересня, з нагоди...

У День Гідності та Свободи вшанували Героїв України та Майдану

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День гідності та свободи українці відзначають...

У Болехові урочисто відзначили День медичного працівника

Сьогодні, 17 червня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника, який щорічно відзначають у третю неділю червня. Це одне з небагатьох свят, про яке знають і пам’ятають не лише працівники...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація