Болехівська громада – у трійці лідерів Прикарпаття з придбання дронів для військових
19 жов, 2023 0 Коментарів 447 Переглядів

Болехівська громада – у трійці лідерів Прикарпаття з придбання дронів для військових

Проаналізували дані системи ProZorro за 2023 рік та підбили певну статистику щодо закупівель журналісти  електронної інформаційно-пізнавальної газети "Галка”. 

Посилаючись на дані Prozorro станом на 15 жовтня 2023 року, автор публікації Вадим Войтик зазначає, що громади Прикарпаття придбали 211 дронів. У лідерах – Коломия, Івано-Франківськ та Болехів. Втім більшість об’єднаних громад з власного бюджету таких закупівель не проводили. 

Коломийська громада виділила на закупівлю 11 мільйонів гривень. Івано-Франківськ витратив на квадрокоптери 4,6 млн. А Болехівська громада витратила 4,3 млн грн. на придбання 26 дронів. 

Слід додати, що Болехівська міська рада не отримує у свій бюджет надходжень від податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) з виплат військовим.  Іншими слова ПДФО із заробітних плат наших військовослужбовців надходить до бюджету тієї громади, де зареєстрована військова частина, у якій проходять службу захисники з Болехівської громади. 


Кошти на придбання безпілотних літальних апаратів та посилення обороноздатності наших службовців Болехівська міська рада виділила із «дорожнього» фонду міського бюджету. 


Сподіваємося, що наша допомога посилить оборону і здатність військових стримувати агресора на найгарячіших точках фронту та наблизить довгоочікувану перемогу!


Тримаємо тил задля перемоги! Слава Україні! Слава нашим воїнам! Героям слава!????
Більше за посиланням https://galka.if.ua/bilshist-hromad-prykarpattia-ne.../



Болехівська міська рада продовжує допомагати військовим?

? ?У рамках реалізації міської соціальної Програми підтримки Збройних Сил України, на яку було виділено понад 6,5 мільйонів гривень, Болехівська міська рада провела низку закупівель військового обладнання та техніки. Придбали усе необхідне на...

Болехівська громада отримала новий шкільний автобус

Офіційна передача транспортних засобів відбулася сьогодні, 22 серпня, перед будівлею Івано-Франківської облдержадміністрації. Новий "школярик" отримала й Болехівська громада. Його очільниця Прикарпаття Світлана Онищук передала міському голові...

Оголошено тендер на капітальний ремонт дороги Гериня-Болехів

Сьогодні, 9 листопада 2021 року, у системі публічних закупівель «Prozorro» державне підприємство «Дороги Прикарпаття» оголосило конкурсну закупівлю на роботи з капітального ремонту вулиці Данила Галицького (від АЗС ANP), вулиці Січових Стрільців,...

0 Коментарів

Авторизація