Болехівська міська рада продовжує допомагати військовим?
11 вер, 2023 0 Коментарів 585 Переглядів

Болехівська міська рада продовжує допомагати військовим?

??У рамках реалізації міської соціальної Програми підтримки Збройних Сил України, на яку було виділено понад  6,5 мільйонів гривень, Болехівська міська рада провела низку закупівель військового обладнання та техніки.

Придбали усе необхідне на звернення командирів військових частин, у яких служать жителі нашої громади, для зміцнення їх матеріально-технічного забезпечення та підвищення боєздатності.

Зокрема, закуплено 12 квадрокоптерів DJI Mavic 3, з яких 5 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Fly More Combo та 7 квадрокоптерів DJI Mavic 3Т. А також два комплекти  супутникових модемів Starlink.??

На придбання безпілотних літальних пристроїв витратили 2,310 млн. гривень. А вартість придбаних модемів – 43 тисячі гривень. 

Квадрокоптери для ведення аеророзвідки уже в надійних руках наших захисників.?? Їх волонтери доставили на передову. Дрони ефективно сприятимуть нашим бійцям у виконанні бойових завдань із звільнення українських територій!

??За кошти міського бюджету для наших бійців також придбали швидкохідний, маневровий, полегшений мотовсюдихід багі BRP TRAXTER MAX DPS HD9. Його вартість 909 тис. гривень.

Це авто - універсальна бойова транспортна одиниця. Воно значно підвищить мобільність підрозділу та виконуватиме величезний спектр бойових завдань: розвідувальне, вогневої підтримки, доставляння боєприпасів, патрулювання тощо. Але основне завдання такої машини – швидка евакуація поранених бійців з поля бою.

??Сподіваємося, що це обладнання допоможе нашим бійцям тримати оборону, рятувати життя наших військових та більш оперативно і успішно виконувати завдання, які їм ставить командування.

Продовжуємо підтримувати наших воїнів і разом наближати Перемогу! 
Дякуємо нашим захисникам!
Слава Україні! Героям слава!????

Медичний заклад громади отримав гуманітарну допомогу

Сьогодні КНП "Болехівська центральна міська лікарня" Болехівської міської ради отримало гуманітарну допомогу у вигляді лікарських засобів та розхідних матеріалів. Сприяли та особисто доставили допомогу депутат Івано-Франківської обласної ради,...

Міський голова Іван Яцинин зустрівся з бійцем батальйону Сил тероборони ЗСУ

ад вісім місяців наші захисники мужньо обороняють українську землю від російських загарбників. Щодня знищують так звану «професійну» армію рашистів і обов’язково здобудуть довгоочікувану перемогу. Але для цього нашим хлопцям потрібна регулярна та...

До села Танява прокладають оптичний Інтернет

Впродовж двох тижнів триває будівництво волоконно-оптичних ліній Інтернет-зв’язку до села Танява Болехівської територіальної громади. Підрядники прокладають кабель під землею на глибині 80 см за допомогою спецтехніки, яка залишає мікротраншею та не...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація