Міський голова Іван Яцинин зустрівся з бійцем батальйону Сил тероборони ЗСУ
18 лис, 2022 0 Коментарів 401 Перегляд

Міський голова Іван Яцинин зустрівся з бійцем батальйону Сил тероборони ЗСУ

ад вісім місяців наші захисники мужньо обороняють українську землю від російських загарбників. Щодня знищують так звану «професійну» армію рашистів і обов’язково здобудуть довгоочікувану перемогу. Але для цього нашим хлопцям потрібна регулярна та системна допомога з тилу. Тому Болехівська громада продовжує допомагати українським військовослужбовцям необхідними речами.

Щоб з перших уст дізнатися про нагальні потреби батальйону територіальної оборони, у якому служать бійці з Болехова, міський голова зустрівся з болехівчанином, військовослужбовцем  тероборони ЗСУ Романом Тюшко, який днями повернувся з фронту у відпустку.

Разом з бійцем завітали до міського голови і волонтер Ярослав Гошовський,  який постійно спілкується з військовими і доставляє їм зібрану допомогу на передову, та товариш військовослужбовців,  член виконавчого комітету Ігор Пиріг. 

Наш захисник Роман Тюшко розповів, що конкретно потрібно для їх роти, щоб ефективно знищувати ворога. В основному це різноманітні будівельні матеріали для облаштування бліндажів та технічні засоби, які допомагатимуть нашим хлопцям безпосередньо у  боях.

Під час зустрічі міський голова Іван Яцинин наголосив на тому, що готовий до оперативних рішень щодо виділення коштів для підтримки обороноздатності підрозділів тероборони ЗСУ, у яких служать бійці з громади. 

Щоб предметно допомогти бійцям домовилися надалі погодити запити батальйону з його керівництвом та скерувати офіційні листи на фінансування потреб.

Іван Васильович від імені громади передав слова щирої подяки усім бійцям Болехівщини, які з перших днів масштабної російської агресії стали на захисті нашої громади та країни, за прояв справжньої мужності, за неймовірну сміливість та героїзм!

Дякуємо за вашу службу, за те, що собою закриваєте усіх нас від лиха, за те, що виборюєте наше гідне майбутнє!
Слава воїнам ЗСУ! Щиро віримо у нашу Перемогу! 
Слава Україні! Героям Слава!

На Болехівщині залучають міжнародну підтримку для допомоги внутрішньо переміщеним особам

У п’ятницю, 27 травня 2022 року, міський голова Іван Яцинин за участю заступника міського голови Ілони Калитин провів зустріч із представниками чеської гуманітарної організації «Людина в біді». Основною метою заходу стало налагодження співпраці щодо...

Вдячні за допомогу та співпрацю!

У цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти рашистського зла. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити Збройні Сили України усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Я гордий тим, що у нашій...

Міський голова Іван Яцинин привітав учасників міжкурінного пластового табору "Повстанська ватра

Сьогодні, у день Преображення Господнього, міський голова Іван Яцинин та заступник міського голови Ілона Калитин завітали до міжкурінного пластового табору «Повстанська ватра 2021». Цьогоріч табір зібрав учасників з міст Болехова, Івано-Франківська...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація