Болехівська громада у скорботі: минають роковини з дня смерті Героя Мицака Мирона Васильовича
06 лис, 2023 0 Коментарів 422 Перегляди

Болехівська громада у скорботі: минають роковини з дня смерті Героя Мицака Мирона Васильовича

Сьогодні, 6 листопада, трагічна дата для всієї Болехівської громади, рівно один рік тому героїчно загинув мешканець міста Болехова, справжній воїн та щирий патріот України - Мицак Мирон Васильович.
На початку повномасштабного вторгнення Мирон пішов на війну добровольцем: з’явився в Долинський центр комплектування та соціальної підтримки та отримав повістку. Після розподілу був направлений у 10 окрему гірсько-штурмову бригаду, яка дислокувалася  в Донецькій області.  Був кулеметником стрілецького відділення стрілецького батальйону. 
Мирон (позивний «Лисий») пішов на війну, щоб захистити молодших, не дати їм побачити усі жахіття війни, віддавши за це найцінніше – життя. 
Життя молодого бійця обірвалося 6 листопада 2022 року поблизу населеного пункту Яковлівка Бахмутського району Донецької області в результаті ракетно-артилерійського обстрілу та поранень, несумісних з життям.
Невимовна втрата для всіх нас, адже уже рік як не б’ється серце молодого, амбітного, цілеспрямованого хлопця. Скільки нездійснених планів, нереалізованих мрій, але війна не обирає, як правило, вона забирає найкращих. На жаль, вона принесла в родину Героя багато горя, болю, і смутку, уже рік не можуть загоїтись шрами на серцях родичів та знайомих Мирона. 
Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.
Нехай душа загиблого Мирона знайде вічний спокій…

Просимо жителів громади гідно зустріти загиблого Героя Володимира Кондрата

Закликаємо мешканців Болехівської громади гідно зустріти Героя Володимира Кондрата, який загинув у бою захищаючи Україну від російського агресора. Траурний кортеж з тілом Героя вирушить з м.Долина сьогодні, 2 серпня 2023 року, о 10.00 годині та...

Серце розривається від болю: Болехівщина втратила ще одного відважного воїна Володимира Кондрата

Болехівська громада не встигає оговтуватись від важких, трагічних звісток про втрату своїх найкращих синів. І ось знову страшна новина про загибель нашого земляка на сході держави... Цього разу із села Бубнище. Віддано та мужньо захищаючи...

Гідно зустріти Героя - найменше, що ми можемо для нього зробити...???

Сьогодні до рідного дому у село Козаківку привезуть тіло загиблого молодого бійця Івана Дяківа, який віддав своє життя 22 липня 2023 року під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Шипилівка Луганської області. Тепер йому назавжди 26....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація