Привітали волонтерів громади з нагоди Міжнародного дня волонтерів
05 гру, 2023 0 Коментарів 251 Перегляд

Привітали волонтерів громади з нагоди Міжнародного дня волонтерів

У Міжнародний день волонтера ми дякуємо усім, хто за покликом серця підтримує та допомагає тим людям, які за збігом обставин потрапили у складне становище,  хто демонструє справжнє добро, безкорисливість, шляхетність, гуманність, не чекаючи за це винагород.
Сьогодні дякували волонтерам за щоденну невтомну працю й у стінах міської ради. Від імені міського голови Івана Яцинина привітали людей доброї волі громади  зі святом секретар міської ради Ігор Герецький та заступниця міського голови Ілона Калитин. 

- Далеко до початку великої війни болехівські волонтери стали надійним тилом для військових на фронті. А з перших днів повномасштабного вторгнення ще й для  вимушених переселенців та для всіх, кому потрібна була допомога. І зараз, на 650-й день війни волонтери не зупиняються, продовжують працювати на єдину мету – Перемогу України, – зазначив Ігор Герецький. – Дякую вам за роботу, терпіння, мужність та натхнення. Дякую за те, що даруєте надію та ніколи не стоїте осторонь. Дякую, що ви у нас є!

Висловивши слова подяки невтомним трудівникам тилу, секретар міської ради Ігор Герецький вручив волонтерам грамоти виконавчого комітету. 
✍️Відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина за громадську мужність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки української держави, активну благодійну і гуманістичну діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтера грамотами нагороджено: Ярослава Гошовського, Людмилу Бунчак, Петра Шмегу, Романа Кулика, Олега Досяка, Ростислава Іванчука, Івана Крутія, Романа Бунчака, Михайла Поляницю. 

Доземний уклін вам, дорогі волонтери, за небайдужість й добросердечність. ❤

Дякуємо усім, чиї імена не називаємо.❤ Адже сьогодні, в умовах великої війни, волонтером є кожен українець. З початком російської агресії усі ми допомагаємо військовим та тим, хто вимушений був тікати від її жахіть. Хтось вдома, хтось закордоном, хтось плете сітки, хтось купує авто, хтось щотижня приносить печиво для бійців, хтось ліпить вареники, хтось дає благодійні концерти, продає хендмейд на ярмарках, або просто працює і перераховує частину виручки чи заробітної плати на армію, доставляє гуманітарну допомогу навіть у ті регіони, які системно обстрілюють рашисти. Бізнесмени, медики, освітяни, громадські діячі і навіть діти – ніхто не стоїть осторонь проблем сьогодення.

Волонтерський фронт такий широкий, що всього не перерахуєш. І на ньому немає великих чи маленьких справ.  
Тож від усієї нашої громади висловлюємо слова щирої поваги та захоплення усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та потребу здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість. 
Низький уклін вам та безмежна вдячність за світло душі, патріотизм, самовіддачу, що неодмінно повернуться добром та нашою спільною перемогою над ворогом!
Зі святом! ❤

Привітали працівників культури з професійним святом

Сьогодні, 9 листопада, до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в Народному домі міста Болехова відбувся урочистий захід. З цієї нагоди секретар міської ради Герецький Ігор Гарікович від імені міського голови Яцинина Івана...

Міський голова відзначив волонтерів за допомогу українцям під час війни

5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера. З нагоди свята міський голова Іван Яцинин привітав та подякував тим, хто займає активну громадянську позицію щодо підтримки людей, які через повномасштабну війну залишилися без домівок чи вимушені...

Активістів волонтерського руху відзначили з нагоди Дня міста

Волонтерів, які з перших днів війни згуртувалися і допомагали владі у вирішенні найбільш нагальних проблем, підтримували і продовжують підтримувати вимушених переселенців, що з різних куточків країни приїхали шукати прихистку в нашому місті,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація