Староста Тисівського старостинського округу Володимир Савчук прозвітував про роботу перед громадою
16 лют, 2024 0 Коментарів 164 Перегляди

Староста Тисівського старостинського округу Володимир Савчук прозвітував про роботу перед громадою

Вчора, 15 лютого 2024 року, у Будинку культури села Тисова відбувся звіт старости Тисівського старостинського округу Володимира Савчука про роботу в 2023 році. Участь у звіті взяли міський голова Іван Яцинин, перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступник міського голови Ілона Калитин, начальник управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради Богдан Мельник та громадськість села.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять військовослужбовців, які загинули у російсько-українській війні.

Під час звіту староста старостинського округу Володимир Савчук розповів про те, що було зроблено на території населених пунктів старостинського округу за звітний період. Зокрема, встановлено місток через потік в уч. "Пирчів",  підключено вуличне освітлення до вже існуючої мережі на окремих ділянках вулиць, знято обочини з подальшим вивозом землі вздовж дороги по обидва боки до місцевого кладовища, підвезено з’їзди та засипано вибоїни на узбіччях дороги, розчищено русло каналу в урочищах, облаштовано свердловини на території Тисівського ліцею та   дитячого садочка «Пролісок», підготовлено територію біля місцевого кладовища для облаштування площадки для паркування автомобілів, короновано дерева у центральній частині с. Тисів, розпочато будівництво доріжки до криниці в ур. «Під Каменем» тощо.

Підсумовуючи звіт старости, голова Болехівської територіальної громади Іван Яцинин подякував старості та усім мешканцям села за плідну співпрацю. Звернув увагу, що, на жаль, громада не може розвиватися на стільки, як би кожному з нас і особисто йому хотілося через воєнний стан, запроваджений у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України. Кошти, за які планували проводити ремонт доріг у громаді, спрямовані на потреби Збройних Сил України, за них придбали дрони та інше, відповідно до потреб військових частин.

На завершення староста подякував усім активним та небайдужим жителям старостинського округу і тим, хто долучається до добрих справ, за згуртованість та допомогу, адже тільки спільними зусиллями можна досягти результату. Закликав долучатися до вирішення питань, які стосуються розвитку старостинського округу та спільно працювати на випередження проблем, які можна передбачити.

Директор Тисівського ліцею Лідія Хальпінська зазначила, що співпраця влади, громади та ліцею важлива для розвитку громадянського суспільства. Ліцеїсти часто беруть участь у різних акціях та заходах, зокрема екологічного виховання, національно-патріотичного спрямування тощо. Побажала плідної праці, наснаги та якнайшвидшої перемоги всім нам.  

У Болехівській громаді стартувала звітна кампанія старост старостинських округів

Вчора, 8 лютого 2024 року, перед своїми жителями звітували старости Міжрічанського та Гузіївського старостинських округів. Зібрання проводилися у приміщеннях клубних установ. Разом із небайдужими мешканцями округів взяли участь у звітних зустрічах...

Увага! Звіти старост старостинських округів Болехівської територіальної громади!

20 лютого 2023 року о 14.00 годині у приміщенні Будинку культури с. Тисова на вул. Грушевського, 57-В відбудеться звіт старости Тисівського старостинського округу Савчука Володимира Богдановича про роботу за 2021 -2022 роки. 22 лютого 2023 року о...

На Болехівщині вшанували захисників України

29 серпня в Україні відзначали День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента України у 2019 році. На знак вшанування пам’яті загиблих...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація