Герой Василь Ткач востаннє повернувся до рідного дому🇺🇦
15 травень, 2024 0 Коментарів 75 Переглядів

Герой Василь Ткач востаннє повернувся до рідного дому🇺🇦

Серце щемить… Дорогою, встеленою квітами, жителі  міста та навколишніх сіл навколішки зі сльозами на очах та болем у душі зустріли ще одного загиблого Героя із села Бубнища Василя Ткача.
Василь загинув 2 травня під час наступальних дій російського загарбника на позиціях ЗСУ поблизу села Діброва Сєверодонецького району Луганської області при здійсненні заходів з оборони України. До останнього був вірний військовій присязі і віддав за Україну найдорожче - своє життя.
У рідному селі залишив батьків, брата та двох сестер, дружину, двох діточок - сина та донечку. Не дочекалися повернення додому сина, брата, чоловіка, батька Василя, який пішов захищати свою сім’ю та державу від російських загарбників у перші дні війни. 
Велелюдно, з церковними хоругвами та державними прапорами, зустріли Героя на роздоріжжі сіл Поляниця та Бубнище парафіяни храму Святої Параскеви УГКЦ на чолі з отцем Русланом Андрусишином, священнослужителі різних парафій і конфесій та жителі сусідніх сіл громади. Звідси пішою ходою односельчани супроводжували загиблого Василя останньою його дорогою до рідного дому. 
Біля батьківського дому Василя траурна колона зупинилися, отці відслужили панахиду, відтак рушили до дому, де проживав Василь разом з сім’єю. 
У рідній домівці Героя слізно зустріли дружина з діточками, його сестри, брат, племінники, родина. Прийшли поклонитися захиснику друзі, сусіди. Священнослужителі спільно з присутніми помолилися за упокій душі полеглого воїна.
Від імені усієї громади висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким! Розділяємо разом з вами невимовний біль втрати та скорботи... Дякуємо за такого хороброго та відданого захисника України! 
Ми не знаємо, скільки горя ще принесе нам ця жорстока війна і скільки ще сердець матерів і дружин одягне у чорну хустину. Проте точно упевнені, що пам'ятатимемо тих, хто віддав за нас стукіт свого серця. 
Низький уклін тобі за подвиг, Василю, та вічна пам'ять!
Прощання з Героєм відбудеться сьогодні 16 травня о 12.00 годині. Поховають Василя на кладовищі у рідному селі з усіма військовими почестями 💙💛

Громада попрощалася зі справжнім Героєм нашого часу Василем Ткачем🕯️😭

Багатостраждальна Україна у боротьбі за цілісність, незалежність та суверенітет не перестає втрачати кращих з кращих. У небесному війську тепер і Василь, людина, яка попри травми, контузії, з перших днів війни разом зі своїми побратимами у...

На щиті, зі свого останнього бою, додому повертається наш захисник Василь Ткач

Серце плаче від відчаю, душа болить від горя… Ми втратили ще одного Героя через те, що якісь покидьки прийшли зі своїми божевільними ідеями «русского міра» на нашу рідну землю під звуки танкових гусениць та вибухи «Градів». Скільки б не минуло часу,...

На Болехівщину прийшла сумна звістка з фронту

Загинув молодий захисник України - 30-річний Василь Ткач з Бубнища. Чоловік народився 25 грудня 1993 року в багатодітній сім’ї у Бубнищі. Тут зростав, навчався, згодом у рідному селі знайшов свою долю – дружину Христину, з якою народили двоє...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація