Громада попрощалася зі справжнім Героєм нашого часу  Василем Ткачем🕯️😭
17 травень, 2024 0 Коментарів 144 Перегляди

Громада попрощалася зі справжнім Героєм нашого часу Василем Ткачем🕯️😭

Багатостраждальна Україна у боротьбі за цілісність, незалежність та суверенітет не перестає втрачати кращих з кращих. У небесному війську тепер і Василь, людина, яка попри травми, контузії, з перших днів війни разом зі своїми побратимами у найгарячіших точках ліній фронту виборювала нашу свободу.

Солдат Ткач Василь Васильович став на захист рідної України з перших днів повномасштабного вторгнення, вірний військові присязі служив стрільцем-помічником гранатометника 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти військової частини А0296. Загинув 2 травня під час наступальних дій противника на позиціях ЗСУ поблизу села Діброва Сєверодонецького району Луганської області при здійсненні заходів з оборони України. 

Вчора, 16 травня, все його рідне Бубнище, родина, знайомі, друзі та просто небайдужі жителі громади прийшли провести Героя  його останньою земною дорогою. Сестри, брат, батьки, дружина, донечка, син та всі рідні втратили близьку людину, а наша громада і вся Україна – хороброго воїна, патріота своєї держави.

Під супровід оркестру та майоріння синьо-жовтих стягів тіло Героя занести до рідного храму Святої Параскеви УГКЦ, де священнослужителі відслужили божественну літургію за упокій душі  загиблого Героя. 

Опісля, траурна колона пройшла на місцеве кладовище до місця вічного спочинку, де відбулося заупокійне богослужіння та прощання із загиблим воїном з усіма військовими почестями. Військовий  передав дружині та дітям солдата Державний прапор, як символ України, якій вірно служив Василь.

Зі словами співчуття до рідних Героя звернувся настоятель храму Святої Параскеви УГКЦ отець Руслан Андрусишин, який наголосив, що Василь продемонстрував своїми вчинками, що немає більшої любові над ту, як душу свою покласти за друзів своїх. Священник звернувся до усіх присутніх з проханням не забувати, яку ціну платять наші хлопці, щоб ми прожили цей день спокійно. Закликав крізь роки пам’ятати про подвиг наших Героїв. 

Маємо жити так, щоб бути гідними пам’яті Василя та усіх наших захисників. Він був Героєм, а Герої не вмирають. Василю Ткачу назавжди – 30.

Пам’ять про подвиг захисника Василя Ткача назавжди житиме у наших серцях. Він є справжнім Героєм, який ціною власного життя подарував нам право на сьогодні та надію на завтра. 

Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, рідним та близьким людям, друзям та побратимам Героя України. 
Поховали захисника на кладовищі у рідному селі Бубнище. 

Вічна шана і слава Героям України! Слава Україні!🇺🇦

На щиті, зі свого останнього бою, додому повертається наш захисник Василь Ткач

Серце плаче від відчаю, душа болить від горя… Ми втратили ще одного Героя через те, що якісь покидьки прийшли зі своїми божевільними ідеями «русского міра» на нашу рідну землю під звуки танкових гусениць та вибухи «Градів». Скільки б не минуло часу,...

Болехівщина – у жалобній тиші за полеглим воїном

Важко, але ми знову втрачаємо найсильніших, найвідданіших захисників нашої України. Від болю та жалю серце крається та пече в грудях, ненависть до нації нелюдів та варварів, жорстоких вбивць заполоняє тіло… Не стало люблячого батька, коханого...

На Болехівщину прийшла сумна звістка з фронту

Загинув молодий захисник України - 30-річний Василь Ткач з Бубнища. Чоловік народився 25 грудня 1993 року в багатодітній сім’ї у Бубнищі. Тут зростав, навчався, згодом у рідному селі знайшов свою долю – дружину Христину, з якою народили двоє...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація