Болехівщина – у жалобній тиші за полеглим воїном
15 травень, 2024 0 Коментарів 93 Перегляди

Болехівщина – у жалобній тиші за полеглим воїном

Важко, але ми знову втрачаємо найсильніших, найвідданіших захисників нашої України. Від болю та жалю серце крається та пече в грудях, ненависть до нації нелюдів та варварів, жорстоких вбивць заполоняє тіло… Не стало люблячого батька, коханого чоловіка, найдорожчого сина, брата, вірного друга та колеги Ткача Василя Васильовича.
Чоловік став на захист рідної України з перших днів повномасштабного вторгнення. Вірно і самовіддано служив стрільцем-помічником гранатометника 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти військової частини А0296.
 
Свій останній бій Василь прийняв 2 травня під час наступальних дій противника на позиціях ЗСУ поблизу села Діброва Сєверодонецького району Луганської області, виявивши мужність і стійкість. 

З метою вшанування пам`яті загиблого під час виконання бойового завдання із захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України у війні росії проти України військовослужбовця, розпорядженням міського голови 15 та 16 травня у Болехівській територіальній громаді оголошено Дні жалоби.

Скасовуються всі заходи та забороняється звучання розважальної музики у закладах торгівлі і ресторанного господарства, в громадському транспорті.
У ці дні слід приспустити Державний Прапор України з траурними стрічками на адмінбудівлях, будівлях підприємств, установ, організацій.
Підприємствам, установам, організаціям територіальної громади незалежно від форм власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.


Ми не забудемо кожного, чиє життя забрали окупанти. Не пробачимо жодної вбитої душі. Вічна памʼять нашим Героям та усім жертвам цього терору!





На Болехівщину прийшла сумна звістка з фронту

Загинув молодий захисник України - 30-річний Василь Ткач з Бубнища. Чоловік народився 25 грудня 1993 року в багатодітній сім’ї у Бубнищі. Тут зростав, навчався, згодом у рідному селі знайшов свою долю – дружину Христину, з якою народили двоє...

Завтра, 2 листопада, у громаді день смутку… ??

Цього дня останньою земною дорогою проводжатимуть нашого земляка, який навчався, жив та працював у Болехові, Хоменця Романа Божеславовича. Роман був молодшим сержантом, командиром бойової машини - командиром відділення 1 механізованого взводу 3...

У Болехівській територіальній громаді знову оголошено Дні жалоби

Знову звістка про смерть вірного сина своєї країни Героя Володимира Кондрата лягла чорною плямою в серцях жителів Болехівської територіальної громади. Ще одна втрата, ще один біль для всіх. Важко, але ми знову втрачаємо найсильніших, найвідданіших...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

УВАГА! НЕРЕСТ!

УВАГА! НЕРЕСТ!

23 лют, 2024 0

Авторизація