Відбулася зустріч з родинами загиблих захисників громади
23 травень, 2024 0 Коментарів 90 Переглядів

Відбулася зустріч з родинами загиблих захисників громади

Триває страшна кровопролитна війна з російським агресором. Вірні сини і доньки України віддають свої життя за те, щоб всі ми могли жити у своїй країні, вільній та незалежній. 🇺🇦🇺🇦Загибель кожного воїна є непоправною втратою для України, для кожної сім'ї, для кожного з нас. Тому соціальний захист родин загиблих, вирішення основних проблемних питань реалізації гарантованих прав цих родин є одним з найважливіших на сьогодні питань.

Сьогодні, 23 травня 2024 року, у Народному домі м.Болехова відбулася зустріч з членами сімей полеглих військовослужбовців громади. Її ініціювали представники оперативного командування «Захід».

Участь у зустрічі взяли міський голова Іван Яцинин, заступники міського голови, представники Долинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

💐Матерям, дружинам, сестрам воїнів, які полягли у жорстокій війні, на знак пошани і подяки за виховання відважних воїнів та з нагоди Дня матері, який відзначали нещодавно, вручили квіти.

💬💬Словами вдячності і шани родинам безстрашних Героїв розпочав зустріч міський голова Іван Яцинин: «..У вічному боргу ми перед вами, рідними наших мужніх Героїв, що виплекали нескорених Захисників, вірних синів України, які полягли, відстоюючи незалежність рідної землі, нашу, волю та свободу. Ми обов’язково вистоїмо і переможемо ненависних московитів та відплатимо за тих, хто поклав душу і тіло в боротьбі за Україну. Дай вам Бог здоров’я, терпіння та сил. Перемоги всім нам!».

Відтак про мету зустрічі з родинами захисників розповів полковник ОК "Захід" Андрій РИСЮК. Від імені командування Збройних Сил України він низько вклонився матерям полеглих воїнів за виховання відважних воїнів, розповів про щорічну акцію «Вшануй маму захисника», а також основне завдання підрозділу цивільно-військового співробітництва - реалізацію заходів гуманітарного проєкту ЗСУ «На щиті». 
Зустріч проходила у форматі діалогу, тож родичі захисників мали можливість висловитися, поставити запитання та отримати на них відповіді від присутніх.
👍🤝Представники військ оперативного командування “Захід», Долинського ТЦК та СП  відповіли на усі запитання, які турбують близьких Героїв, проконсультували стосовно різних запитів та потреб і домовилися про всіляке сприяння у їх вирішенні.

Полеглих воїнів з Болехівської громади відзначено державними нагородами (посмертно)

Наші захисники щодня відважно й героїчно тримають оборону нашої держави. Проте, на жаль, кожен наш новий день настає й завдяки тим, хто ціною власного життя став на заваді підступним діям ворога. Сьогодні, 25 жовтня, у Калуській районній державній...

Шана Героям нескореної України: у Болехові відзначили День пам’яті захисників України

Із 2014 року уособленням незалежності України стали її захисники, які зі зброєю в руках боронять кордони держави. На честь хлопців та дівчат, які власним життям заплатили за недоторканість нашої країни, у 2019 році було встановлено державне свято –...

Відбулося засідання робочої групи з питань вшанування загиблих у російсько-українській війні

Боротьба українського народу за незалежність тривала багато століть. Національна пам'ять українців зберігає спомини про подвиги та жертовність наших пращурів на цьому важкому шляху. Від 2014 року уособленням захисників України стали Герої Небесної...

0 Коментарів

Авторизація