Відбулася чергова сесія Болехівської міської ради
21 сер, 2024 0 Коментарів 50 Переглядів

Відбулася чергова сесія Болехівської міської ради

Сьогодні, 21 серпня 2024 року, відбулася чергова 45-а сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання.

Засідання розпочали із вшанування пам’яті загиблих захисників України, які поклали своє життя в боротьбі з російським агресором, хвилиною мовчання.

Перед початком роботи депутати  погодили порядок денний чергової 45-ї сесії у кількості понад сім десятків питань. 
Заслухавши доповідь начальника фінансового управління Н.Дуб, депутатський корпус затвердив звіт бюджету Болехівської міської територіальної громади за І півріччя 2024 року. Після того  внесли зміни до головного фінансового документу нашої громади. Зокрема, здійснили перерозподіл коштів у сумі 1 млн. грн. для проведення закупівель на потреби ЗСУ.

Присутні депутати надали повноваження міському голові підписувати угоди в рамках міжнародного співробітництва.

Схвальними рішеннями надано матеріальні допомоги військовослужбовцям, які беруть участь у бойових діях для забезпечення заходів з національної безпеки і оборони України, пораненим військовослужбовцям на лікування та членам сімей зниклих безвісти військовослужбовців.
Обранці надали згоду на встановлення фотовольтаїчного обладнання на даху будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Поляниця.

 Серед інших важливих питань, які були підтримані схвальними рішеннями - підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Болехівської територіальної громади за І півріччя 2024 року,  звіт Болехівського комбінату комунальних підприємств за перше півріччя 2024 року тощо.

У ході засідання депутати міської ради ухвалили низку рішень, які стосувалися впорядкування земельних відносин.

У Народному домі відбулася 43-тя чергова сесія Болехівської міської ради

Сьогодні, 12 червня, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулася 43-тя чергова сесія. На засіданні були присутні 17 депутатів. Депутати погодили порядок денний чергової 43-ї сесії у кількості 68 питань, з якими можна ознайомитися за...

Депутати ухвалили бюджет Болехівської міської громади на 2024 рік

Сьогодні, 10 квітня 2024 року, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина від 03.04.2024 № 64-р, відбулася позачергова 41-а сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Засідання розпочали із вшанування пам’яті...

Позачергове засідання міської ради: які рішення ухвалені

Сьогодні, 19 січня 2024 року, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина від 09.01.24 № 08-р, відбулася позачергова 39-та сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. На засідання прибули 23 депутати із 26 обраних....

0 Коментарів

Авторизація